發新話題

【九龍區月賽】: 9月24日 (星期三) 8:00-11:00pm

個個都扮 pig.....
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

44_66 是今年排名賽 某組八強....大家小心...
香港乒乓網

引用:
原帖由 44_66 於 24-9-2008 04:13 PM 發表

冇人爆吾爆 ... 有人針雞 吾即刻叫 廠長 同許 針 五+皮
我仲以為針5皮野

唔知瑋你會否電死左  嘉靜小妹妹呢.....小心上頭條
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 24-9-2008 04:31 PM 發表
我買 Moneytom 三甲
(往績...港島月賽小組撃敗小王子, 九龍月賽冠軍)

我買 瑋仔
外貌甲組, 身手高於乙組, 排名唔明點解仲係丙組.

我又買 jlamlam
我的新男朋友....另一半. 無得選..一定支持我的傷打 ...
因為我條命生得差

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 24-9-2008 04:41 PM 發表
唔知瑋你會否電死左  嘉靜小妹妹呢.....小心上頭條
嘉靜見過啦,早幾年上來百靈鳥打過啦!

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-24 16:10 發表
44_66 幫我看下到時有無人爆粗
i will 爆粗 when i lose to u all in my group

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-24 16:52 發表

吾都買 moneytom , 瑋大人 同 呀 jack liness" />
Win: jack
Place: 瑋大人
Q: jack+瑋大人

貓兄,不如今次出左線後,次名果4個抽落去,睇下對邊個首名!
因為咁可以減少走線的情況!

你有咩意見

引用:
原帖由 kwokwy 於 2008-9-24 16:33 發表
若果20人都有排名,我買我第17。有無人受?
i will be 20th

大家小心LAMLAM呢排入左魔,最近KO我3:0
細分唔過5分,大家小心

i feel i have little sick

引用:
原帖由 jlamlam 於 24-9-2008 05:02 PM 發表
i feel i have little sick
你去到就無事啦,你唔好唔去呀!

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-24 17:08 發表

汝冇可能 lose
汝really冇可能 lose

引用:
原帖由 jlamlam 於 24-9-2008 05:18 PM 發表

汝really冇可能 lose
lamlam,你係唔係返屋企食呀?

引用:
原帖由 44_66 於 24-9-2008 05:29 PM 發表

自家飯 咁好
你可以叫老佛爺整個愛心便當比你

發新話題
最近訪問的版塊