52 123
發新話題

香港好波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

香港好波

0:0
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

聽電視台旁述員,香港守和也不可能進入決賽週。

中國差啲入:嘩好彩啫
香港差啲入:唉呀差少少
龍版張繼科, 正MXP, 反baracuda
YES,正MXP,反R7(借友用
Power Defense, 正狂3, 反d. tecs
CL, 正neo狂3, 反superblock
一位不自量力的新手

其實都預左贏唔到,始終實力稍遜一籌
btw今場香港踢得好好,要比掌聲
一位不自量力的新手

叫卡特爾打贏中國,讓香港

引用:
原帖由 Penguin 於 2015-11-17 21:59 發表
中國差啲入:嘩好彩啫
香港差啲入:唉呀差少少
不能認同更多

好純的賽事
<-->
.

中國隊太廢了

香港球迷又噓國歌,到時又罰就知死
啲球員都叫左唔好啦,都唔知想點
一位不自量力的新手

球証最好波

we are hong kong

回復 11# 的帖子

睇唔到過咗白界
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 Penguin 於 2015-11-17 22:38 發表
香港球迷又噓國歌,到時又罰就知死
啲球員都叫左唔好啦,都唔知想點
香港足協講左噓下國歌最多係罰下錢有幾大件事?

香港不是中國

引用:
原帖由 hoiwong9 於 2015-11-17 23:18 發表

香港足協講左噓下國歌最多係罰下錢有幾大件事?
唔係喎!嗰日講可能贏咗都當輸!
不過我覺得唱國歌真係唔應該噓,這是基本尊重同禮貌!
當我哋話內地人冇文化時,我哋自己香港人呢?
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 青見人 於 2015-11-17 23:31 發表

梁孔德你都信? 如果球場發生大型暴力事件就可能會贏當輸。噓國家呢d小兒科啦。我去睇歐洲比賽作客球隊成場比人噓都係咁啦 係香港人先當回事既姐。尊重是必須的但大前題係果樣野值得尊重。

引用:
原帖由 青見人 於 2015-11-17 23:31 發表

同意,何況我們不得不承認我們是中國人
並唔單止係罰咩既問題
為什麼要噓國歌,不滿與國歌何幹?
利申:唔係親中派只係議事論事
一位不自量力的新手

討論那一波,其实是否入左呢?
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

52 123
發新話題