發新話題

[膠皮討論] xiom musa 3

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:51 移動
如果買左的話記得寫下感受
龍版張繼科, 正MXP, 反baracuda
YES,正MXP,反R7(借友用
Power Defense, 正狂3, 反d. tecs
CL, 正neo狂3, 反superblock
一位不自量力的新手

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-11-14 18:48 發表
小弟只係一個小小的直板仔,打波做運動
愈多人意見愈具參考性
因為人人都有唔同
一位不自量力的新手

反手就係太易透板,我以反手擋爆衝,個力大,直接會出界。
可能係壓唔夠板。
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

呢個價位同評價,我都想試下
可惜我未物色到另一塊平拍玩
中直Yasaka G5 + Baracuda + R7 Soft

引用:
原帖由 BaaBaaChris 於 2015-11-14 19:28 發表
呢個價位同評價,我都想試下
可惜我未物色到另一塊平拍玩
你打直/橫?
中意幾夾同咩物料?
budget 幾多?
一位不自量力的新手

打musa 不如打$220既巴拉古打

引用:
原帖由 hoiwong9 於 2015-11-14 20:34 發表
打musa 不如打$220既巴拉古打
樓主想試下姐,baracuda係幾好我都用緊
再咁樣就不如R7,最後不如就T64
本帖最近評分記錄
一位不自量力的新手

回復 29# 的帖子

係呀,如果認為貴就係好咁咪64,我就係唔想咁貴
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

回復 29# 的帖子

講真,有米咪打tenergy,我無米,我唔似而家D細路,一塊alc加兩面tenergy,自細打波都打中國膠,好打夠打就夠,已經好知足。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-11-14 20:51 發表
講真,有米咪打tenergy,我無米,我唔似而家D細路,一塊alc加兩面tenergy,自細打波都打中國膠,好打夠打就夠,已經好知足。
慶幸我冇中tenergy毒有免疫
未打睇到佢價錢已經覺得唔好打
加上e+其他膠已好有進步
一位不自量力的新手

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-11-14 20:49 發表
係呀,如果認為貴就係好咁咪64,我就係唔想咁貴
問題又係3個月玩殘
一位不自量力的新手

回復 32# 的帖子

tenergy太彈,又唔耐用,又貴,係都用MXP,對自己來說就會轉返狂3

回復 33# 的帖子

我朋友塊64fx用咗在日直上,而家因為cut大小小,而家縮咗

回復 36# 的帖子

好快死,佢design 的問題,把海綿拉大,再加澎漲劑,一縮就縮得勁

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-11-14 21:19 發表
tenergy太彈,又唔耐用,又貴,係都用MXP,對自己來說就會轉返狂3
MXP 係我最愛,完全就好似直接用我隻手打
一流的性能match哂我隻手
一位不自量力的新手

回復 38# 的帖子

我始終都係狂飆

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-11-14 21:45 發表
我始終都係狂飆
所以都係個句:
沒有最好只有最適合,自己試過先知
正如你簽名個句:
無論便宜的板或是貴板,適合自己就是好板
一位不自量力的新手

秒殺 3,平靚正,好膠一塊

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-11-14 21:21 發表
我朋友塊64fx用咗在日直上,而家因為cut大小小,而家縮咗
ML-P用在日直上... NOT bad, sometime I find it is better than MX-P.

入得過
<-->
.

發新話題