41 123
發新話題

網上報名報唔到wor

網上報名報唔到wor

已過期註冊球員係咩一回事呀.....打完之後講此組別不容許註冊球員參加,之後下面個非註冊會員打完就彈502 Bad Gateway

乒總又犯錯囉

乒總 IS SO FUNNY~!!
"本人性格平易近人~沒有開罪每一位波友~
打乒乓球只是為了興趣~強健身體~
不是渴望什麼成績~亦不奢望要追求更深層次!
打乒乓球最終目的是開心!打什麼膠/板,這是我決擇~
亦希望我好朋友尊重本人意願!
人到中年~想攀上高峰~談何容易?
都是這句:快樂人生,快樂乒乓!"
(乒乓潮文>濃縮版<)

我都係

而家又整返好,已報!!!!!!!!!!!!!!!

得左
閣下之網上報名比賽申請及繳款手續已成功辦妥

笑死人  此組別不容許註冊球員參加

男子戊組         已滿額

攪左半個鐘報到

我估可能以前男戊真係for非乒總註冊球員打的, 但出d咁既錯好明顯測試不足所致

蝦碌一:
今朝十點前乒總網仍無一處寫住十點開波!
需然我有電郵收到寫住十點,但唔係人人有。
報慣的亦可能知乒總報名通常十點開波。
但係,是否有必要提早寫明呢?

搞了一大餐,最後付款不成功,full了報唔到。其實乒總是不是可考慮如login了入齊所有資料及提交後已當報了名。費用可後補。

測試不足,定係跟本無試過?

有呀, 早幾日睇章程 (pdf) 時都睇到係早上 10 點開始的
(利申: 今朝攪完一大輪, 似乎係成功左)
引用:
原帖由 joeman 於 2015-11-4 12:16 發表
蝦碌一:
今朝十點前乒總網仍無一處寫住十點開波!
需然我有電郵收到寫住十點,但唔係人人有。
報慣的亦可能知乒總報名通常十點開波。
但係,是否有必要提早寫明呢?

佢話佢已註冊做有限公司, 亦有受商界機構的贊助, 咁查實都唔知佢係咪屬 commerical sector 定係 NGO
引用:
原帖由 Suki 於 2015-11-4 12:08 發表
數數埋埋,起碼有5個蝦碌位!

電腦化都十年、八年啦!!!!

人腦仲停留係60年代,只能叫一句⋯⋯「救命」!

在私人機構⋯⋯今次負責人定必收大信封!

章程無寫十點開始網上報名,唯一有提的是係郵遞報名那項寫咗乒總辦工時間十點開始,加上過往慣例,大家都會假設為十點開波。

問題可能不大,但是否可做清楚D呢?我記得以往乒總網頁都有事先早一日寫明十點開波,今次亦係開波時更新咗加番十點。

好, 我試試搵返出來
引用:
原帖由 Suki 於 2015-11-4 12:41 發表

可不可以影來看看章程那裡有寫10時網上可以報名?

好似真係搵唔返...................  
引用:
原帖由 wing0000 於 2015-11-4 14:14 發表
好, 我試試搵返出來

好似真係搵唔返.....   :L
引用:
原帖由 wing0000 於 2015-11-4 14:28 發表
好似真係搵唔返...................  

查實網上報名不設上限,人多就抽籤,郵寄咪仲多行政手續,打比賽要鬥快報名,真令人費解

41 123
發新話題