發新話題

恭喜黃鎮廷世界排名第 11

Good news

引用:
原帖由 jacky1021 於 2015-11-4 10:59 發表
唔知有冇人又話黃同學世界排名唔值11呢, 中國大把人可以贏到佢啦, 黃只不過打得多公開賽姐..........
『咁黃鎮廷頂多只有top50』

引用:
原帖由 wing0000 於 2015-11-4 11:18 發表
嘩... 勁呀!!!
我都係睇到出面呢個標題㩒入黎
龍版張繼科, 正MXP, 反baracuda
YES,正MXP,反R7(借友用
Power Defense, 正狂3, 反d. tecs
CL, 正neo狂3, 反superblock
一位不自量力的新手

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-11-4 17:40 發表

『咁黃鎮廷頂多只有top50』
邊有Top50 起碼200  某人同鄉都贏chun ting wor

引用:
原帖由 jacky1021 於 2015-11-4 10:59 發表
唔知有冇人又話黃同學世界排名唔值11呢, 中國大把人可以贏到佢啦, 黃只不過打得多公開賽姐..........
閰安,samsonov, 梅兹,fegerl 的確D波係高過佢,雖然wong 排名高D。
你唔啱聽可以用返人身攻呢招,我已經見識過

引用:
原帖由 cv-k 於 2015-11-4 18:17 發表

邊有Top50 起碼200  某人同鄉都贏chun ting wor
排名高等於實力高。

引用:

Henzell 巳經贏3你所謂的宇宙最強 4:2
看來令你自尊嚴重受損

引用:

成日提上年 Henzell 贏
wong 呢埸波,看來你真係心靈重創。
我已經淡忘咗。

引用:
原帖由 道山才子 於 2015-11-4 12:11 發表

好屎波啊!
十年前邊個邊個都數佢啊!
Henzell 2014 贏 wong 呀,大作家

只要努力比賽,令港人看得開心,為土生土長乒乓球員爭一口氣,証明乒總多給機會本土球員也ok,排名值不值,見人見智

引用:
原帖由 tsomlay 於 2015-11-4 20:24 發表

Henzell 巳經贏3你所謂的宇宙最強 4:2
看來令你自尊嚴重受損
邊個話係Henzell?

引用:
原帖由 tsomlay 於 2015-11-4 20:34 發表

成日提上年 Henzell 贏
wong 呢埸波,看來你真係心靈重創。
我已經淡忘咗。
第二次提Henzell

引用:
原帖由 tsomlay 於 2015-11-4 20:44 發表

Henzell 2014 贏 wong 呀,大作家
第三次。成日提Henzell

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-11-4 21:04 發表

邊個話係Henzell?
你話某人同鄉? 咁係邊個?

引用:
原帖由 jaws 於 2015-11-4 20:59 發表
只要努力比賽,令港人看得開心,為土生土長乒乓球員爭一口氣,証明乒總多給機會本土球員也ok,排名值不值,見人見智
無錯。

引用:
原帖由 阿舜 於 2015-11-4 11:54 發表
回復 14# 的帖子

睇返ITTF既世界男子排名紀錄:

http://www.ittf.com/museum/consolidatedrankings.pdf

1952 薛緒初 排名第10

1985-1986 盧傳松 排名第7
勁。

算啦唔好成日同果個無謂人鬥氣,佢次次都入嚟講完d驚人嘅理論然後加一堆 其實我懷疑佢係咪平時日光日白對住其他人都係 咁嘅樣, 真係有d為佢嘅精神健康擔心

Kit Leung

大洋洲乒乓當然唔係垃圾,係估唔到出左個咁嘅垃圾球迷姐

引用:
原帖由 s081186 於 2015-11-4 21:31 發表
大洋洲乒乓當然唔係垃圾,係估唔到出左個咁嘅垃圾球迷姐
Very nice manner

發新話題