發新話題

[球例] (十分高質)的乒總球證!!

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:10 移動

回復 15# 的帖子

啊,你唔投訴又點知呢?你唔從正途去解決又覺得正確?
你在網上說就解決到問題?
自己諗清楚為什麽自己會開這種post吧
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 18# 的帖子

打,打死都打,場波冇停一定要打
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2015-11-2 16:43 發表
啊,你唔投訴又點知呢?你唔從正途去解決又覺得正確?
你在網上說就解決到問題?
自己諗清楚為什麽自己會開這種post吧
首先我開post既時候冇話我既目的只係解決問題,在網上固然不能直接解決問題,但請問係網上有感而發將事情打出黎有乜問題?
請問我將事情講出黎有咩問題???何況你點知我冇投訴??
估唔到連係網上將遇到既不公講出黎都要俾人問責,以後大家遇到什麼不公不平,騙案大家只能循正途呻冤,千萬不要再提,啞忍就好,我又受教了:)

回復 23# 的帖子

又是講返轉頭囉,你在這大呼小叫,無病呻吟囉。
投訴了嗎?
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

對事情沒幫助的事,多做冇意義。
受教了嗎 copy cat
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

呢個裁判係米吾識乒乓架?

你個case同摩佬一樣,賽後評擊球證不公,之後摩佬被足總罰款一樣。

回復 25# 的帖子

Agree.
現實就是那麼殘酷

引用:
原帖由 BrianDD 於 2015-11-2 17:09 發表
又是講返轉頭囉,你在這大呼小叫,無病呻吟囉。
投訴了嗎?
咁我又問問啦 大呼小叫,無病呻吟?
對自己不公既事講出黎又有乜問題
都係果句啦 閣下既言語字眼姐係等同叫人遇到不公既時候只能循正途表達,不能告訴他人
看來你思想有點保守,有時候正途既方法未必能完全解決問題,反而透過其他方式更能有效改善問題

回復 30# 的帖子

可能你不太習慣直接和人對話
可能你不太習慣這個社會
你要知到用得其所的道理啊
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

其實我都有 interest 看片,請問能否PM 足版本比我
未看片 暫不方便回應,這樣對誰都不公平
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 BrianDD 於 2015-11-2 18:08 發表
可能你不太習慣直接和人對話
可能你不太習慣這個社會
你要知到用得其所的道理啊
按照閣下的道理和意思
其實照照鏡子
閣下也不過是個無病呻吟,大呼小叫的鏡中人
http://hkttf.com/viewthread.php? ... ighlight=%2BbrianDD
http://hkttf.com/viewthread.php? ... ighlight=%2BbrianDD

回復 33# 的帖子

看來你不明當中的分別
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

引用:
原帖由 BrianDD 於 2015-11-2 18:18 發表
看來你不明當中的分別
對,眾人皆醉你獨醒

回復 35# 的帖子

快點放片la,等睇的
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

回復 29# 的帖子

係la,無lala明明我話受教又比人講到我教緊人
人生中會結識到很多人
有些只能做朋友
有些會更親密

的而且確從閣下言詞中勾起了不少塵封了的形容詞和領悟了一點道理,彷如受教

回復 1# 的帖子

球手集中精神去比賽, 所以容易留意比賽的細節, 例如: 網球, 擦邊

但球證可能一天要睇幾場比賽, 精神冇咁集中, 所以留意唔到

如果想避免爭吵的話, 就一定要靠科技(攝影機)去幫助球證, 好似: 網球有(鹰眼系统), 足球有(門線技術), 籃球(關鍵時候可以睇 replay)

有拍片,當時亦叫球證看片,但球證說球例不能看片

有時有d野,人地上黎呻下,吹下水我唔覺得有問題。假設樓主講既係實情,佢都只係基於客觀既事實做出主觀既判斷,你同唔同意係你問題。但係叫人去參與做裁判提高裁判水平,我認為有d無謂囉。

發新話題