發新話題

2015波蘭公開賽

平野美宇換左教練

李皓晴真係好唔掂

over the table 沒有優勢

個側身真係

都唔明點解唔攻正手,反手比人防哂

好危險

又是決勝局不夠大膽。。

睇完第四局就知佢輸梗

World champ 又退出左?!?!

支持林兆恆U21入四強,本土球員再創佳績,加油

引用:
原帖由 wing0000 於 2015-10-24 03:11 發表
World champ 又退出左?!?!
開頭以為佢睇錯時間;現在報導佢有傷所以退出,個細路真係唔低

引用:
原帖由 egghead1969 於 2015-10-24 08:42 發表

開頭以為佢睇錯時間;現在報導佢有傷所以退出,個細路真係唔低
有傷都法既. 至於個細路, 一哥捱義氣搞掂咗佢先至退出, 唔使啲大哥大叔承受啲怪異壓力, 對得住啲兄弟. 佢出手遲咗啲, 譚瑞午唔好彩.

主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 richard888888 於 2015-10-24 08:17 發表
支持林兆恆U21入四強,本土球員再創佳績,加油
希望奪冠。請問林兆恆係唔係打緊全職

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-10-24 00:15 發表
個側身真係
噚晚瞓咗. 啱啱睇番片.
側身真係OK. 其實佢相持都壓得住平野. 我見李敎練喺佢側身衝打或者對拉相持之後都有拍手或點頭鼔勵.
我感覺係平野嬴大賽經驗.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-10-24 13:43 發表

準決賽對哈薩克Gerassimenko. 有機會嬴噃.
當地時間10:30am直播.

跟住姜華珺/帖雅娜女雙4強對丁寧/朱雨玲. 好難打.

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-10-24 13:43 發表

考完DSE後,已投入全職!

引用:
原帖由 richard888888 於 2015-10-24 15:04 發表

考完DSE後,已投入全職!
決定做得好!港乒靠他了!

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-10-24 14:05 發表

噚晚瞓咗. 啱啱睇番片.
側身真係OK. 其實佢相持都壓得住平野. 我見李敎練喺佢側身衝打或者對拉相持之後都有拍手或點頭鼔勵.
我感覺係平野嬴大賽經驗.
其實李皓晴經驗都不少。。敢大膽進攻比較關鍵。下次加油!

林兆恆U21準決賽開波啦!

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-10-24 16:58 發表
林兆恆U21準決賽開波啦!
嬴咗

發新話題