發新話題

2015波蘭公開賽

U21 final coming up. 林兆恆.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

好勁呀黃生!!! 終於Fight低日本一哥, 更上一層樓!!!

下仗又要對許昕, 希望黃生再次打出超水準, 唔理輸贏都要咬住打就精彩了!

鎮廷對水谷先輸3局後追4局入8強
CHAN

Good news,,,,add oil
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

香港加油
老楊

對手排名高林兆恒120+位。。。入到決賽已經好勁!!

其實技術唔係沒有優勢,而是力量真係唔夠。下次再來!!

恭喜林兆恆攞亞軍. 前途無限.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

Table 1 香港時間凌晨2:30 黃鎮廷 VS 許昕

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-10-24 20:48 發表

劉國棟沒眼看。立刻走去指導黃鎮廷
劉國棟冇行開 最後嗰局唐鵬嘗試3板之內解決但係效果唔好, 對方暫停之後改咗策略, 一度佔番上風. 後尾又再用之前既策略, 輸埋最後幾分.
Fegerl排名較低, 但係佢會打旋轉波, 好似唔太怕唐鵬交替用反膠生膠. 個人認為唐鵬輸俾佢唔奇.
其實唐鵬既反手生膠進攻型打法, 而家都唔覺有頂級男動員咁做.

cccccccccccccccccccccccccccccccccccccc
欲講買
STEPHEN 1019
之2手板前,建議請用「搜尋」查看本人之買賣 ''秒殺" 紀錄,多謝。。

主板:全售。。
等待中。inner fibre ZLFS CS

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-10-25 00:04 發表

劉國棟冇行開 最後嗰局唐鵬嘗試3板之內解決但係效果唔好, 對方暫停之後改咗策略, 一度佔番上風. 後尾又再用之前既策略, 輸埋最後幾分.
Fegerl排名較低, 但係佢會打旋轉波, 好似唔太怕唐鵬交替用 ...
師兄誤會了。其實想說,劉國棟沒有做總結就離開了。

水谷準 互動

自動翻譯。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

黃鎮廷 VS 許昕 有可能提早開波

引用:
原帖由 TurboZ 於 2015-10-24 22:00 發表
好勁呀黃生!!! 終於Fight低日本一哥, 更上一層樓!!!

下仗又要對許昕, 希望黃生再次打出超水準, 唔理輸贏都要咬住打就精彩了!
勁呵!!!!好似打機咁,終於打贏曬日本男隊所有球員
許昕今次大賽有幾個新發球跟佢教練新學,唔留意就輸
引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-10-24 22:34 發表
其實技術唔係沒有優勢,而是力量真係唔夠。下次再來!!
今次公開賽,佢對手起男單都唔洗打外圍,就知勁人來;而且佢好運到唔信,男單、男雙都對正馬龍,唔洗打就進級

開波了

引用:
原帖由 explozthelimit 於 2015-10-24 21:53 發表
水谷隼真係檢討下, 原本4:0 贏到最後反輸3:4
唔知關唔關跟中國教練學波事

熱切期待黃生有超水準演出,創出個人高峯

恭喜林兆恒U21亞軍

決賽日三大必睇位:
一) 男單冠軍賽精彩
二) 張生輸波
三)丁姐又想玩野

發新話題