發新話題

國慶盃 - 將軍尋人

國慶盃 - 將軍尋人

幫將軍球隊尋找 10/1 號比賽女隊員9 T* P, U( T. s+ M" i5 y

5 \1 p- d4 L% q! A亞 Jack 可能有以下要求
5 U; u$ I+ h& K! e$ H0 ?9 a- R% o
7 F! U2 r% G+ k& G3 w3 O2 R  q性別 : F 2 h; p: D" A. ~
特徵 : 長頭法, 水汪汪眼, 雙眼皮
7 H' c3 G5 b& o7 r$ s身高 : 5'3 - 5'6
9 d. h$ `- Y1 L体重 : 少於 110 lbs
& W% O" T& F- F5 E, Z+ i+ S, q年齡 : 最好 16-22 之內
- ]/ z# s& v6 A# w婚姻狀況 : 只限未結婚, 最好連男朋友都無
- ?! b. C( o1 o7 K4 d水平 : 不限, 因為有三四位金魚哥哥/ 叔叔會教你% \- \5 r9 L  B0 B0 ]- }* v0 E

. E! s8 T1 s/ E" e: \+ G有意者請 PM jackho813 附上個人近照, 半身及全身相
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

不講笑 la.....若果真是有人想打, 可以聯絡 Jackho813 或找我. 我會代為聯絡 Jackho.
$ b4 D  ~7 ?3 T1 t% W, m+ h/ \6 M6 _7 l8 R0 Y
打波最牢要是有品, 其它的事不太重要
香港乒乓網

這不是尋人啟示,是徵婚/求偶廣告.....
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

呢個應該係我POST出先對
( e$ q  q. l) d2 M6 a7 n因為百靈鳥女性不足

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 13:53 發表 ' a% s+ ^7 V& d- h2 C
呢個應該係我POST出先對
6 k" u4 b$ s, Y+ Z' p1 |因為百靈鳥女性不足
, F) G0 n4 \8 e: t/ Z, E* t
我的POST點解無晒內容...再出.( C  S/ H; F' @3 |' Y. x  u) c

0 s+ u; w8 x. f瑋哥仔一出聲, 點會無女隊員呀..6 N* \, t* j0 Z; _- Q8 c, Q5 [' Z% K
怕到時你地要好多時間揀就真.../ |. x; E1 ~7 w( ?8 r
( t9 S8 {% f7 \! Q9 [/ H, X
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:05 PM 發表
- t0 I( U) @) r1 S瑋仔. 如果你 post 你張靚仔相出來...我想 百0了今晚一定人山人海
4 \4 T+ o0 U3 I/ G" k; R8 W
* \. j6 h& ~" B* m& S
你幾時上來ko小弟

引用:
原帖由 乒乓人 於 9-9-2008 02:03 PM 發表 7 W* j) l) l1 R% i; t* b% L

: R, B0 o4 d  w$ i) }* ?  `' n# E
" J! t; m4 v! [
你想講d咩?

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 14:09 發表 % B( N8 I: _* J7 [0 i& a  {: G

2 L+ P3 F" r  [) u  c# N4 j5 {8 y$ f  _$ |: J; s9 ~* B- j/ U
你幾時上來ko小弟
# Z2 H: K) [7 {8 @3 |  E
, B9 p2 j; ]6 e$ G5 G2 V3 C! Z
最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死
) r! u; m1 X2 g/ W( D4 U我要買彭脹濟....用邊隻 ??
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 9-9-2008 02:12 PM 發表
; [  E) ~' w9 f8 c, Q, x& {$ i( k, r* o% M

2 A2 l1 V0 g2 W7 H1 k最近好忙, 又經常不在香港, 只有週日可以打下波.....池 d 我上來受死) k* Q' U# K2 |& Q
我要買彭脹濟....用邊隻 ??
6 {; q, i. c# `% z  u+ y; J' s) C1 g$ Z: O& M9 [: y4 Q) K
我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$

引用:
原帖由 瑋仔 於 2008-9-9 15:08 發表 我就用日本出的巨力克第二代,係乒乓世界買,唔記得左幾$
我估佢係講自用的彭脹濟!

引用:
原帖由 off+ 於 9-9-2008 03:34 PM 發表
, i5 }. c( z7 G' B( z; u我估佢係講自用的彭脹濟!
$ w, K0 g' P# ?
你又想講d咩?! P' T$ b# V; u3 }! ~1 C
我今晚要上來ko你,就算d野未做完都帶返屋企做

找到人未 ?
香港乒乓網

Jackho....你快d 約腳 cfm 名單給我.
香港乒乓網

發新話題