31 12
發新話題

偉裕九月內部比賽安排

Samuel, 唔好意思呀.........
我黎唔到哦.................鳴鳴鳴

引用:
原帖由 叮媽小凱誼 於 2008-9-15 23:24 發表
Samuel, 唔好意思呀.........
我黎唔到哦.................鳴鳴鳴
可惜,下次參加。

引用:
原帖由 leslie 於 2008-9-15 14:31 發表
Hi,

No need to go to Taiwan now - Can I still come??

- (left hand) Leslie
Welcome! come on.....

看來今次D會員都好齊人.....十分少有LEI...

希望到時見到大家la....

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-9 15:33 發表
may i join
JLAMLAM   吾好意思呀今次full 左~下次呀~我留番個位你啦~~你ok的話同我講聲就得ga啦~~高手過黎我地果度玩絕對歡迎啦~~hehe

今日好多人呢,同埋最意外廠長大人大駕光臨......呵呵

廠長大人親自拉票。

引用:
原帖由 samchtam 於 2008-9-18 09:26 發表
廠長大人親自拉票。
拉你個頭!! 我0黎見我老友Lesile呀

引用:
原帖由 kiu~bobo 於 2008-9-17 01:34 發表

JLAMLAM   吾好意思呀今次full 左~下次呀~我留番個位你啦~~你ok的話同我講聲就得ga啦~~高手過黎我地果度玩絕對歡迎啦~~hehe
thank you and i am not 高手, I just want to play with your club and learn more friends

but cum, but cum

31 12
發新話題