33 12
發新話題

2015 奧地利公開賽

頂… 10-6 有4個match point 比人打到10-12輸埋…

黃生輸咗
冠軍後遺症。

引用:
原帖由 HongKongFanz 於 2015-9-5 20:33 發表
黃生輸咗
冠軍後遺症。
不過對手又係打得好嘅!

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-9-5 20:34 發表

不過對手又係打得好嘅!
打累了。希望雙打加油

黃鎮廷輸咗。因為今次的亮點是李皓晴!! 可能看到「李皓晴被拋離」的主題,覺得需要證明自己。

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-9-5 20:34 發表

不過對手又係打得好嘅!
咁就冇法啦. 打波一定想贏. 但亦都要輸得起. 勝不嬌, 敗不餒.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

黃生d波散到。。。。

引用:
原帖由 Suki 於 2015-9-5 22:02 發表

在那裏跌倒,便在那裏爬起來!

輸波不要輸氣勢!
今次奧運cycle好精彩!!對內競爭很激烈!

港隊賽事完畢

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-9-5 20:30 發表
頂… 10-6 有4個match point 比人打到10-12輸埋…
輸得不合理, 係咪低估咗對手定係想留力打水谷, 今次劉國棟有冇跟隊去呢? 眾多日本高手之中只有水谷同埋D削球手佢未贏過, 正手欠殺傷力恐怕對削球手也不容易, 要繼續努力了!

引用:
原帖由 TurboZ 於 2015-9-6 10:03 發表

輸得不合理, 係咪低估咗對手定係想留力打水谷, 今次劉國棟有冇跟隊去呢? 眾多日本高手之中只有水谷同埋D削球手佢未贏過, 正手欠殺傷力恐怕對削球手也不容易, 要繼續努力了!
請問今次指導黃生係邊位?

最後那五分,其實有想好才打。賽點那分壓中路,點知對手側到身勉強拉。

33 12
發新話題