39 12
發新話題

[其它討論] 美津濃球鞋...請問哪裡買最平

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:52 移動

美津濃球鞋...請問哪裡買最平

美津濃球鞋...請問哪裡買最平? (普通型號就可以)

高sir
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

引用:
原帖由 sorry 於 2015-9-1 06:07 發表
TAOBAO
平少少但假值得?

平或是貴反而是次要的問題,對於我來講,我會著重於合適和外觀
波鞋也是器材重要的一環!
一分錢一分貨,正品點都會有多一點的保障,弄傷了腳...得不償失!
業餘也可以負擔得起一對好的乒乓球鞋,對自己好一點也不算過份。
去專賣店看看比較一下吧!
(但日後如果有機會去台灣,你可能會買得更䦕心)
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

引用:
原帖由 mao 於 2015-9-1 07:15 發表

平少少但假值得?
最大問題係有時不耐用,識人打兩場波就開晒曬口好肚餓咁
引用:
原帖由 jcclee 於 2015-9-1 08:42 發表
平或是貴反而是次要的問題,對於我來講,我會著重於合適和外觀
波鞋也是器材重要的一環!
一分錢一分貨,正品點都會有多一點的保障,弄傷了腳...得不償失!
業餘也可以負擔得起一對好的乒乓球鞋,對自己好一 ...
咁你一定係 Xiom 波鞋擁護者

引用:
原帖由 egghead1969 於 2015-9-1 08:42 發表

最大問題係有時不耐用,識人打兩場波就開晒曬口好肚餓咁

咁你一定係 Xiom 波鞋擁護者
我其實都係深愛美津龍

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

不過肯定既係butterfly唔好著
個底真係好唔舒服
有朋友教加鞋墊話ok
但我個人覺得都係not ok

但日後如果有機會去台灣,你可能會買得更䦕心  <----- 超級無敵非常之咁贊同................

上次去時見到有對勁靚, 但冇買, 諗住返來香港實搵到, 點知.........................
到最後幾經轉接, 找到朋友在台灣買到, 結果係唔貴(正常價), 運費都超平, 但 size 因冇得試而偏差了一點, 但, 匯錢俾台灣朋友的手續費就.........................

學精了, 下次都係見到就唔好理三七二十一.....................................

講真,,,美津濃球鞋跑鞋比其他品牌價錢已經是性價比高的,,
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

引用:
原帖由 牙龜 於 2015-9-1 09:23 發表
不過肯定既係butterfly唔好著
個底真係好唔舒服
有朋友教加鞋墊話ok
但我個人覺得都係not ok
你個對butterfly 係咪 TAOBAO 賣幾十蚊個 d 款來

去太子站附近東X體育用品公司,有時會做特價

引用:
原帖由 feihung330 於 2015-9-1 13:01 發表
去太子站附近東X體育用品公司,有時會做特價
可告知詳細地址嗎?

唔系    城寨    司機體育    最多款咩?

我次次都搵司機 的。。。。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

太子果間日本店好似全舖都係美津牌產品(但乒乓鞋未必佢最多)
思琦妹就唔係淨賣美津牌,老虎仔都有,款都係相當多
價就好似兩間都唔係賣 label price 的
引用:
原帖由 直直地 於 2015-9-1 16:49 發表

引用:
原帖由 直直地 於 2015-9-1 16:49 發表

猜迷語,唔明添。

去荃灣昌禧大廈地下
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

去荃灣昌禧大廈地下嘅中興體育用品公司 比較平
利申小弟對鞋都係果度買
現在愛上了OMEGA5和省狂3做正手
Tenergy64也是本宮的心頭好哦

引用:
原帖由 iacentre 於 2015-9-1 20:30 發表
這個ok嗎?
http://world.taobao.com/item/426 ... 4.0.0.RcZnco#detail
如果是正貨, 大部份在淘寶都賣得貴過香港, 又要加運費又要擔心是假貨真冇必要考慮!
***60後新手從2015年初重拾球拍兼新學打橫板***
1) ADIDAS - AVENGER CARBON - 狂8 + BARACUDA (196g)
2) BTY M MAZE  - MXP + R7 SOFT (180.3g)

引用:
原帖由 iacentre 於 2015-9-1 20:30 發表
這個ok嗎?
http://world.taobao.com/item/42681356327.htm?spm=a312a.7700714.0.0.RcZnco#detail
個鞋底話比我知係好基本同假野味濃
老實,比到咁價買假野點解唔係咁款之類

39 12
發新話題