發新話題

23:00直播男單決賽:黃鎮廷VS吉村真晴

頂住

接發球要有變化

2:2 ,重新開波,三盤兩勝。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

吉村真晴近三局都唔再摸右肩喇… 唔係詐傷咁cheap吓嘛?

追身輸好多

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-8-30 23:19 發表
吉村真晴近三局都唔再摸右肩喇… 唔係詐傷咁cheap吓嘛?
日本仔應不會

9:9 again

擦完網再擦邊!

支持你黃鎮廷

好波!!!! 3:2 now
1) N656 國天藍棉/狂飆+60號海綿
2) Arctic Wood 省狂藍棉/MXP
3) Emerald Rasant PowerGrip/Grip
4) 龍5 典馳Type D / 狂飆350
5) 玫瑰CL: 正手 Nittaku大字狂3 反手 tenergy 64
6) Butterfly Kim Taek Soo (紅標金)正手 MX-P  反手 Tenergy 80
7) Butterfly Kim Taek Soo ( 韓金 )
8) Darker Speed 90 10mm  正手 藍V
9) Kokutaku 超super超 極 10mm

靚接!10-9, Game point! 跟住正手對拉搞掂埋! 大分 3-2!

差一腳
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

黃 3:2 吉村
今日好FIT
相持又穩又衝
Stiga Energy Wood

正手出界結合反手落網
丁組窮學生

黃領先3:2啦!!! 唔好畀佢停呀!!!

第六局開局失利.....

黃鎮廷加油!

唉… 唔好放鬆得架!

第6局,一開波魂飛魄散,落後0-4。之後追到3-5, 4-6, 6-6。
啱喇,重新來過!

Match point for WCT!!!

得咗!!! 弓起弓起...雖然最後一個波擦網....YEAH!

7-7, 8-8, 10-8 喇! 又黎兩個match point!

yeah!!!!!!!
好波!

great~~~~congrad~~~

發新話題