73 1234
發新話題

23:00直播男單決賽:黃鎮廷VS吉村真晴

23:00直播男單決賽:黃鎮廷VS吉村真晴

add oil!!!
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

Keep it up!

黃鎮廷加油

黃鎮廷

加油加油加油加油加油加油加油加油

開始啦!!! 黃鎮廷加油!!!

先拿一局!

吉村是否有傷? 第一局完全唔入狀態, 黃輕鬆取下一局!

睇來吉村要反攻了, 小心呀!

唉吔...一比一平手

引用:
原帖由 TurboZ 於 2015-8-30 22:54 發表
吉村是否有傷? 第一局完全唔入狀態, 黃輕鬆取下一局!

睇來吉村要反攻了, 小心呀!
吉村一開波就摸肩膀… 似有傷。
第二局幾次game point 都把握唔到!

玩接發球

原來吉村係炸傷, 黃鎮廷唔好中計!!!

慘喇…

現在才刺激

加油

唔好鬆

頂,第四局又係咁,兩個game point 都把握唔到,差D被翻盤. 好在都贏11-9
大分2-2

2:2

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2:2,加油呀黃鎮廷!
1) N656 國天藍棉/狂飆+60號海綿
2) Arctic Wood 省狂藍棉/MXP
3) Emerald Rasant PowerGrip/Grip
4) 龍5 典馳Type D / 狂飆350
5) 玫瑰CL: 正手 Nittaku大字狂3 反手 tenergy 64
6) Butterfly Kim Taek Soo (紅標金)正手 MX-P  反手 Tenergy 80
7) Butterfly Kim Taek Soo ( 韓金 )
8) Darker Speed 90 10mm  正手 藍V
9) Kokutaku 超super超 極 10mm

73 1234
發新話題