28 12
發新話題

弓起熊依琳個人獨取三面冠軍

引用:
原帖由 mao 於 2015-8-30 07:10 發表
很多人以為美國仔容易打,事實不是如此
很多華人打波 也很多中國教練
最近來 Nikon 取得u15 and u18 男雙冠軍的 victor liu 便是 ABC
事實上係有好多中國移民細路,起加拿大就搵下返中國教練練下(雖然打足七日都唔必殺可殺全組),係暑假返中國玩時,訓練下,技術先至真正噴井式爆發。
相入面,都識幾個

引用:
原帖由 egghead1969 於 2015-8-30 23:52 發表

事實上係有好多中國移民細路,起加拿大就搵下返中國教練練下(雖然打足七日都唔必殺可殺全組),係暑假返中國玩時,訓練下,技術先至真正噴井式爆發。
相入面,都識幾個
利害 利害
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

係咪即係熊依琳和她的家人移左民去加拿大,從此代表加拿大?

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-8-31 00:12 發表
這比賽任何國家的人都可以去打,我們去年自費去左打新加坡 ADDIDAS,雖然大部份是新加坡,但也有中國�馬來西亞�泰國及香港
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-8-31 00:13 發表

這比賽任何國家的人都可以去打,我們去年自費去左打新加坡 ADDIDAS,雖然大部份是新加坡,但也有中國�馬來西亞�泰國及香港
我以為支加國旗代表佢係加藉添

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-8-31 00:12 發表
好問題,我都唔知點答,係咪移左民,有可能只係讀書或在加出世;我估係用 ttcan 其中一個地方屬會的 membership 同用 ttcan rating 報名,所以咪係加拿大囉
正如上面講,唔係代表,只係個到個個居民之類(正如我起 pro tour 自費帖講,tiger woods係咪代表美國打 british open ,有時都係唔明中國人 );我都幾肯定唔係代表,因為相上有人連加拿大個 cadet 都入唔到
唔知有冇認錯,原來有場打一號檯,有片(20:00開始)

勁,勁,勁

時間會証明,因我不是她,這問題要留待她回答

28 12
發新話題