59 123
發新話題

[橫打] 三十幾歲人先黎學橫打?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:33 移動

三十幾歲人先黎學橫打?

小弟三十有幾, 廿幾年冇打波到最近公司有

點解有幾段唔見咗...? 小弟三十有幾, 廿幾年冇打波到最近公司有

因為你用緊手機,成日都係咁,好煩。

但係我用緊notebook喎...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我發覺用手機一打某D字就會食晒之後所有字…

睇住先

係喇,枱字出唔到的… 用手機一打個「枱」字就食晒D字…

唔關手機事

係論壇唔支援「香港增補字符集」,當遇到大五碼以外o既字,就會自動強行終止,出現食字

有時pm都會咁…真係頗煩…

明白明白

我都係三十有幾 (查實, 都就快唔係)
我又係今年才開始學橫打
我使用率仲要冇 3 成添
上檯率仲.........................

成日同自己講: 冇法子啦... 唯有慢慢練

引用:
原帖由 BaaBaaChris 於 2015-8-27 21:57 發表
但係我用緊notebook喎...31603
歡迎樓主用焦點三橫打. 我用老焦點三.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

哦∼你係我翻版

回復 11# 的帖子

你用乜野打同點練? 我打咗唔夠一個月感覺還可以,係中路波比較亂

回復 12# 的帖子

焦點3都幾易上手,係好似軟咗少少,可能我發力未得。

引用:
原帖由 BaaBaaChris 於 2015-8-27 22:27 發表
焦點3都幾易上手,係好似軟咗少少,可能我發力未得。
我既理解係要打透板. (我水平低. 有錯請諒.)
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

師兄!我都成四十幾歲先跟教練學波!未算遲!加油!

睇樓主喺直板簽到區既帖, 你用Yasaka玫瑰5 off+ 板. 反手貼焦點3應該匹配. 焦點3配硬offensive板.

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-8-27 22:41 發表

係,上到

引用:
原帖由 TomLai 於 2015-8-27 22:41 發表

上到檯都唔一定响板

59 123
發新話題