發新話題

【徵求波友】: 有冇師兄黎緊北上練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 章魚零 於 2008-9-3 18:05 發表
本人新黎,以前校隊,現重拾球拍,希望比賽前可以練波,增加技術
深圳嗎

平日,如果有波友放假去,可以約下

去實利和打完吃個便飯,再去華強北路走下,順路去埋振華路的用品店睇睇

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-9-15 23:56 發表
我又想去, 最好1-5, 星期六下午都ok liness" /> liness" />

Email : [email protected]
我而家逢星期一或二的早上會打,已add你的MSN

ok, 如果去的話,安華會比實利和便宜少少,只係20人仔(有教練帶)

打完都係唔駛執波

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-17 21:54 發表

可能因可用的娛樂費少咗同上面打球消費唔平, 所以... ...
對,其實都係一條數

教練費一次最少都100,檯錢,車錢,一次都要至少300,一個月去四,五次就過千

有壓力  !!!  

最慘,唔打果陣,日日心思思 !  

可以的,呢D係教練同你之間決定,他肯就得

夜晚小弟只能在平日,如果你得就大家約下

我提議試下約一次

9月26日,星期五晚,邊個得閒出聲,夠四個人就起行,魚零你得唔得先

放工放幾點,邊區 ?

PM我

星期五晚

我和我的朋友初定6:30在灣仔碼頭搭巴士

其他時間或搭火車去的,要到深圳再集合,而家未安排,人數也在增加中

暫時有三人

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-9-22 21:58 發表
我想星期六去波皇...誰有興趣...!
我有教練相可以自己選同打電話約同訂檯,時間太約下午2-5pm之間,打完可以一起吃晚飯(有冇好介紹,最好酒店乾淨d) 大約150人仔,後在纙湖散band!
Fai,我星期六要返工,不能 join,下次再支持你的周末團

發新話題