35 12
發新話題

【徵求波友】: 有冇師兄黎緊北上練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
可以的,呢D係教練同你之間決定,他肯就得

夜晚小弟只能在平日,如果你得就大家約下

引用:
原帖由 Myron 於 2008-9-17 20:24 發表

每次打4個鐘, 一個月去兩次, 可以慳番的車錢.
可能唔少人係咁做!

約 三 舊水一次

我提議試下約一次

9月26日,星期五晚,邊個得閒出聲,夠四個人就起行,魚零你得唔得先

引用:
原帖由 worldmix 於 2008-9-20 00:00 發表
我提議試下約一次

9月26日,星期五晚,邊個得閒出聲,夠四個人就起行,魚零你得唔得先
幾點出發先.....???我都想去呀~~~~~

放工放幾點,邊區 ?

PM我

引用:
原帖由 worldmix 於 2008-9-22 19:48 發表
放工放幾點,邊區 ?

PM我
Hi, 你地會去邊度打? 星期五可能去實利和

我想星期六去波皇...誰有興趣...!
我有教練相可以自己選同打電話約同訂檯,時間太約下午2-5pm之間,打完可以一起吃晚飯(有冇好介紹,最好酒店乾淨d) 大約150人仔,後在纙湖散band!

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-9-22 21:58 發表
我有教練相可以自己選同打電話約同訂檯,時間太約下午2-5pm之間,打完可以一起吃晚飯(有冇好介紹,最好酒店乾淨d) 大約150人仔,後在纙湖散band!
輝哥, 星期六朝早上唔上, 早上會去南園, 個邊的教綀好的

星期五晚

我和我的朋友初定6:30在灣仔碼頭搭巴士

其他時間或搭火車去的,要到深圳再集合,而家未安排,人數也在增加中

暫時有三人

引用:
原帖由 Fai.. 於 2008-9-22 21:58 發表
Fai,我星期六要返工,不能 join,下次再支持你的周末團

北上練波就唔會啦, 打下那些不同月賽, 比賽見識不同對手打法還不錯~

十二月边度有月赛?

35 12
發新話題