35 12
發新話題

【徵求波友】: 有冇師兄黎緊北上練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

【徵求波友】: 有冇師兄黎緊北上練波

張怡寧是國家隊呀

引用:
原帖由 章魚零 於 2008-9-3 18:05 發表
本人新黎,以前校隊,現重拾球拍,希望比賽前可以練波,增加技術
深圳嗎

平日,如果有波友放假去,可以約下

去實利和打完吃個便飯,再去華強北路走下,順路去埋振華路的用品店睇睇

我又想去呀, 可以add我MSN 嗎??
[email protected]

各位

引用:
原帖由 pollywongpy 於 2008-9-14 18:33 發表
我也是新黎, 亦是初學者, o係度見你地話上去深圳練波都有興趣, 最好有女仔啦~ 各位c兄c姐, 如果聽日會上就pm我, 我有興趣, sat or sun都可以~
你係女仔
如果係有時間join埋一齊

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-9-15 23:56 發表
我又想去, 最好1-5, 星期六下午都ok liness" /> liness" />

Email : [email protected]
我而家逢星期一或二的早上會打,已add你的MSN

ok, 如果去的話,安華會比實利和便宜少少,只係20人仔(有教練帶)

打完都係唔駛執波

引用:
原帖由 章魚零 於 2008-9-17 18:21 發表
原來係咁...但係呢到咁少人話想去?
可能因可用的娛樂費少咗同上面打球消費唔平, 所以... ...

引用:
原帖由 worldmix 於 2008-9-16 20:45 發表
ok, 如果去的話,安華會比實利和便宜少少,只係20人仔(有教練帶)

打完都係唔駛執波
實利和係28人仔.
如果早上2:00前打波, 建議去太平洋友傳, 都係20人仔, 但冷氣正好多,場館也可以, 不過要叫埋自己教綀去.

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-17 21:54 發表

可能因可用的娛樂費少咗同上面打球消費唔平, 所以... ...
對,其實都係一條數

教練費一次最少都100,檯錢,車錢,一次都要至少300,一個月去四,五次就過千

有壓力  !!!  

引用:
原帖由 worldmix 於 2008-9-17 23:52 發表

對,其實都係一條數

教練費一次最少都100,檯錢,車錢,一次都要至少300,一個月去四,五次就過千

有壓力  !!!  
每次打4個鐘, 一個月去兩次, 可以慳番的車錢.

最慘,唔打果陣,日日心思思 !  

其實可吾可以兩個人book一個教練呢?一個人練兩個鍾,太累喇,因為我係老餅

35 12
發新話題