發新話題

丁團名單公怖 有球會疑似報了23隊

唔知係咪該球會有在乒總網頁賣廣告, 所以乒總隻眼開, 隻眼閉

關鍵唔係個隊名,係報名的人:
可以限制親身報名:
--每個報名人只可報一或兩隊/次,報完再去排隊去
--每個領隊只可代表一或兩隊
--每隊要有只一個球員親身報名.

有好多特登註冊打丁團既人
就係因為咁白白送錢比乒總洗

其實冇得嘈,乒總係章程寫明
(十六)
章程:本章程如有未盡 善之處,本會有權隨時增減或修改。
宜家只可以服從或唔玩

最慘就係比賽嗰日不會全部23隊都到齊比賽.攪到又要等幾粒鐘先再打下場.對有心報名出席打比賽而報不到名的球會不公平!各位師兄贊同嗎?

報23隊,看又有多少隊真的會出場?太不公平了。

在青少年U15组,滙字很多也不出。

非常贊同

港乒團都被土化了, 拿了其他人的權利當是自己匯智
<-->
.

U12團體賽,

U12團體賽,

很多隊也棄權

其實要乒總正視下呢個球會”走法律喇”(同一意思)搞到好多人想報都報唔到

非常贊同非常贊同
乒壇友誼, 強身健體.

其實我霖緊打唔打去乒總投拆

引用:
原帖由 阿舜 於 2015-8-14 01:16 發表
講真, 最大既問題, 都係名額唔夠....
其實有無知情人, 知道點解乒總唔可以同一日分幾個場館同時進行初賽或者複賽?
照計而家註冊球證數目應該有辦法同時進行2-3個場館既比賽...
唔通以乒總既名義, 只可以book到歌 ...
但又唔好以為個個球証得閒每個比賽日都做先得咖。。。

而且每個比賽日只俾做半日咖咋

編晒佢地一個小組就very good la

回復 53# 的帖子

中國香港體育協會,現在政府機構,你唔做些事,佢得閒彩你呀,不過,睇下你得唔得閒同佢地玩啦。你最好用英文寫投訴信,重要叫他們 written reply

引用:
原帖由 Lauwangchiiii 於 2015-8-14 15:08 發表
其實我霖緊打唔打去乒總投拆
乒總彩你都傻

引用:
原帖由 LTHxPx 於 2015-8-14 16:51 發表

乒總彩你都傻
乒總都唔係唔聽意見, 記得多年前貓哥,我和幾個團體成員,一行十幾人,一起在歌街會議室與乒總幾位最高負責人會面傾談, 而乒總方面對一些公開比賽亦說出其難處,大家互訴心聲,大家如有意見可以在本論壇提出, 我們可以收集意見向乒總反映。

以下是多年前給乒總的公開信。
http://hkttf.com/viewthread.php? ... E3%C1%60&page=1
興趣: 打乒乓球, 天文攝影, , 業餘無線電/衛星通訊,

發新話題