發新話題

徵求粒仔,生膠,長膠球友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 johnny1996 於 2016-1-7 15:55 發表
有,横板反手正㬵。。
已 pm, please check, thanks....

新手可參與嗎?^_^^_^^_^

老菜鳥可參與嗎?^_^^_^^_^
乒壇友誼, 強身健體.

引用:
原帖由 iceiceice 於 2016-1-18 10:32 發表
新手可參與嗎?^_^^_^^_^
Welcome……
請問師兄是打边款膠?

引用:
原帖由 明哥 於 2016-1-18 11:49 發表
老菜鳥可參與嗎?^_^^_^^_^
明哥是生膠高手,當然歡迎……

可否加入

有意:)現在可加入嗎?
本人打直板長膠
能用反貼進攻

引用:
原帖由 0716 於 2016-1-19 13:54 發表
可否加入
Welcome……
請問師兄是打边款膠?
請pm 留電話號碼方便用 whatsapp 聯絡?

引用:
原帖由 markyu923 於 2016-1-19 14:18 發表
有意:)現在可加入嗎?
本人打直板長膠
能用反貼進攻
Welcome....
請pm 留電話號碼方便用 whatsapp 聯絡?

0716, Markyu923, iceiceice,
請pm 留電話號碼方便用 whatsapp 聯絡, thanks!

已pm ching^_^^_^^_^^_^

引用:
原帖由 iceiceice 於 2016-1-22 10:57 發表
已pm ching^_^^_^^_^^_^
Please check whatsapp, thanks....

請問有沒有打直板長膠的球友可以一起練波?

請問有沒有打粒仔, 生膠, 長膠的球友可以一起練波?

My lar, 打過長膠, 宜家想練返.

請問仲有冇打粒仔, 生膠, 長膠的球友可以一起練波?

推一推.......

系咪仲有搞粒仔球局呀?
有空我又來玩下
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

pm師兄 有興趣 而家改邪歸正打兩邊反貼可以嗎

引用:
原帖由 kof2500hk 於 2016-10-11 23:18 發表
pm師兄 有興趣 而家改邪歸正打兩邊反貼可以嗎
未有收到師兄的pm,請 pm 留電話方便用 whats app 聯絡,謝!

發新話題