發新話題

徵求粒仔,生膠,長膠球友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動
引用:
原帖由 Kenta 於 2015-9-10 17:55 發表
幾時出post 開粒仔球局,有興趣 請预我!
唔該晒..
好建議……
請pm留電話用whatsapp联絡!

9月23日晚上, 想在深水埗搞番個 " 粒仔,生膠,長膠 " 球友 球局
唔知有冇球友有興趣參加?

9月3日粒仔球局,我參加,橫板正手反貼,反手長膠

更正是9月23日粒仔球局,我參加,橫板正手反貼,反手長膠,練球都可以

回復 22# 的帖子

預我到

我都來,中直,單面生膠
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

歡迎李劍鋒, Kenta, old-cake 參加 23/9 球局....
Book 到場再通知大家確實時間和地點, 請pm留電話方便用whatsapp联絡, 謝!

我又玩,請預我!橫板正反反長!

我又玩,請預我!橫板正反反長! [/quote]
你吾係話試正正反長咩
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2015-9-13 15:29 發表
你吾係話試正正反長咩 [/quote]
塊膠訂左未返,同埋打埋團體賽先玩!

引用:
原帖由 carfielddog 於 2015-9-13 14:42 發表
Welcome.....

還有位嗎?新手,直板正手長膠,反手反貼

引用:
原帖由 wing8032 於 2015-9-13 20:17 發表
還有位嗎?新手,直板正手長膠,反手反貼
Welcome……

提一提 參加 " 粒仔,生膠,長膠 " 球局的球友
明晚7點見......

明晚見

因明晚7點 通州街 " 粒仔,生膠,長膠 " 球局 臨時有球友退出, 還有一個位.....
如有興趣參加的球友, 請pm留電話方便用whatsapp联絡, thanks......

今晚7-10點 通州街 " 粒仔,生膠,長膠 " 球局
仲有一個位.....

請問仲有無粒仔,生膠,長膠球友想一起練波?

有,横板反手正㬵。。

發新話題