68 1234
發新話題

徵求粒仔,生膠,長膠球友練波

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

徵求粒仔,生膠,長膠球友練波

小弟有一定基本功,橫板反手長膠削球或粒仔抽擊/正手反貼,希望認識多些打粒仔,生膠,長膠球友
大家互相交流切磋,任何年齡皆可
時間: 平日晚上 7-10 pm
地點: 深水步,長沙灣,葵青,荃灣
場租: 平分

有意者請pm留電話,方便用whatsapp聯絡,謝!

想問下樓主係吾系打生膠�長膠呢?
Guide for happiness:  
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 閃人 於 2015-8-13 01:19 發表
生膠削球,有基本削球技術

深水步,長沙灣,葵青,荃灣一樣到.
閃人大哥,你系講你自己定係樓生呀?
1.Free your heart from hate.  2.Free your mind from worry,
3. live simple, 4. give more, 5. expect less

引用:
原帖由 old-cake 於 2015-8-12 22:16 發表
想問下樓主係吾系打生膠�長膠呢?
打開長膠, 現想試打生膠....

引用:
原帖由 閃人 於 2015-8-13 01:19 發表
生膠削球,有基本削球技術

深水步,長沙灣,葵青,荃灣一樣到.
已收到pm, 稍後會聯絡你, 謝!

發覺打粒仔,生膠,長膠的波友並不多……
可能他們只喜歡打計分,不喜歡練波?

引用:
原帖由 ttballfan 於 2015-8-30 12:14 發表
發覺打粒仔,生膠,長膠的波友並不多……
可能他們只喜歡打計分,不喜歡練波?
你通常点練法?

引用:
原帖由 old-cake 於 2015-8-30 13:05 發表

你通常点練法?
冇一定的練習方法!
通常是大家商量,再定出大家想練的打法去練習……

我係生膠菜鳥
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

我打生膠主动彈擊快撥, 有興趣共玩球局
乒壇友誼, 強身健體.

樓主打什麼膠的啊?
乒壇友誼, 強身健體.

引用:
原帖由 明哥 於 2015-8-31 16:54 發表
樓主打什麼膠的啊?
打開長膠...

長膠新手路過

長膠對長膠,會點? 好奇妙。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

回復 1# 的帖子

我是這里新人,直拍反面長膠,想找時間同你學習練波,如可以請回復指教。

幾時出post 開粒仔球局,有興趣 請预我!
唔該晒..

引用:
原帖由 Kenta 於 2015-9-10 17:55 發表
幾時出post 開粒仔球局,有興趣 請预我!
唔該晒..
kenta,你搞我join

引用:
原帖由 old-cake 於 2015-9-11 10:01 發表

kenta,你搞我join
我又join
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 teadow 於 2015-9-10 17:36 發表
我是這里新人,直拍反面長膠,想找時間同你學習練波,如可以請回復指教。
請pm留電話用whatsapp联絡!

68 1234
發新話題