發新話題

成都公開賽張繼科敗莊智淵

成都公開賽張繼科敗莊智淵

張繼科係未傷好定回塘得咁緊要?
雙滿貫還有可能嗎?
看比賽,張有很多女球迷每球都大叫,還忍約聽到有女球迷哭…

P.S. 當然,不得不讚莊智淵呢場打得好!

明顯未好,好多反手位正手對拉斜線都側唔到身,免強用大臂造成好多失誤

希望傷好後會好翻. 好少正手進攻攞分. 變綫失誤亦多.
主拍:奧恰Original Carbon FL, JP01, X1黃金
原主拍: 奧恰V1 FL, JP01 Turbo, X1黃金 (原729-08, 焦點3)
奧恰V1 FL, JP01, X1鉑金
YEO直, 銀V, X1黃金
CL CR WRB 直, Plaxon 525, Moristo SP
VPS鑽石5 FL, MX-P, 紅V
Clearfield直, 802-40, 黃金JO (送人了)

莊智淵其實依場真係值得贏
變線大膽之外
防守都穩健

好多unforced error。

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-8-8 09:16 發表
雙滿貫還有可能嗎?

成個球場,大把女球迷叫中國球員加油,方生起隔離台都大把人叫加油,可能係暴力加油

唔係叫中國加油,係叫「張繼科,加油!」。尾段重有喊聲。

甲乙都有時輸 丙丁, 有咩出奇?

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-8-8 09:16 發表
雙滿貫還有可能嗎?

其實而家賭波咁大規模,好多球賽的賽果都可能受影響,尢其是一些個人的賽事,特別容易受控,在一些造假盛行的國家更甚。

當然,張繼科也有可能因為不重要的賽事而沒有盡全力。

引用:
原帖由 橫變直 於 2015-8-8 12:54 發表
唔係叫中國加油,係叫「張繼科,加油!」。尾段重有喊聲。
喊聲可能係喊冇工開
我義意係叫'中國球員個名'即 xxx 加油,下次寫清楚 ;不過波爾個場,班 fans 叫加油時,好似狂叫波爾個中文名,波爾知唔知

迷既人聽5入現實話

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

甲乙都有時輸 丙丁??
C兄有冇不具名案例古仔呀
乒壇友誼, 強身健體.

發新話題