39 12
發新話題

推廣乒乓球之餘再落重手毒朋友...

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-8-4 17:57 發表
便宜又夠用,朋友喜歡就好
希望佢喜歡,因為我星期五先得閒拎比佢試。多謝Tom兄支持。
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-8-4 18:55 發表
做得好!
您幾時先出山同我打波? 咁先叫做得好喎。

引用:
原帖由 jcclee 於 2015/8/4 22:52 發表

條數好簡單,介乎T11~T8之間,
答案呼之欲出:是T9 & T10
估師兄唔島。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 kenyy 於 2015-8-4 21:36 發表 [url=http://hkttf.com/redirect.php? goto=findpost&pid=1032561&ptid=76321][/url]
個個都開心比你下毒
應該唔會掛 個個都用靚板,咩咩玫瑰木,咩咩蕉急張... 難得有人肯接收蟹貨。

引用:
原帖由 saibear 於 2015-8-4 21:56 發表
而D先係朋友
做左生力啤,真正既朋友? 多謝支持。

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-8-4 22:03 發表
富師兄,刀仔係呢度,支持師兄!
突然間諗起有個日本導演好似叫徐一刀... ,刀兄您地會唔會認識?
講笑。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-8-4 22:22 發表
有無板係介乎 T-11 同 T-8 之間?
T8与T11面材,芯材,纤維都唔同.
洪华山

引用:
原帖由 hungwahsun 於 2015/8/5 06:23 發表

T8与T11面材,芯材,纤維都唔同.
是否一塊強攻,另一塊較為好控球? 如果是,會否有一塊力度せ控球較為平衡,介乎兩者之間,甚至兼兩者所長既板? 求推介。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-8-5 06:38 發表

是否一塊強攻,另一塊較為好控球? 如果是,會否有一塊力度せ控球較為平衡,介乎兩者之間,甚至兼兩者所長既板? 求推介。
冇記錯 T-8 係銀河 仿 蝴蝶王咩咩芳碳構造....而 T-11 係,好控,幾好打,買點係輕,特登買比阿囝,佢果時仲細,初學打兩面反膠,怕佢傷手。

引用:
原帖由 q9450 於 2015/8/5 10:38 發表

冇記錯 T-8 係銀河 仿 蝴蝶王咩咩芳碳構造....而 T-11 係,好控,幾好打,買點係輕,特登買比阿囝,佢果時仲細,初學打兩面反膠,怕佢傷手。
最终目標系整顿至 司马 Qせ司马太せ司马小Q 各一塊板?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-8-5 10:56 發表

最终目標系整顿至 司马 Qせ司马太せ司马小Q 各一塊板?
報告揪爺:

司马小Q,司马Q 各一就可。
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 q9450 於 2015/8/5 11:13 發表

報告揪爺:

司马小Q,司马Q 各一就可。
有道理!!!

引用:
原帖由 q9450 於 2015-8-4 23:24 發表

應該唔會掛 個個都用靚板,咩咩玫瑰木,咩咩蕉急張... 難得有人肯接收蟹貨。
師兄,我都係用緊HRT國產玫瑰........

勁揪師兄塊板貴我兩三倍......

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-8-5 22:48 發表
勁揪師兄塊板貴我兩三倍......
咁"近"抽

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-8-5 22:47 發表

師兄,我都係用緊HRT國產玫瑰........
國產玫瑰又好...紅玫瑰又好....白玫瑰又好....技術重要D﹗而且刀師兄既功力足以橫掃論壇

引用:
原帖由 q9450 於 2015-8-6 08:49 發表

國產玫瑰又好...紅玫瑰又好....白玫瑰又好....技術重要D﹗而且刀師兄既功力足以橫掃論壇
嘩!富師兄,論壇大把師兄打到我粒水........

勁揪師兄都打瓜咗我!你只要同我打多幾鑊,你一樣可以攪掂我!

司馬Q 揀到適合既板未?

39 12
發新話題