發新話題

【咖哩】亞龍咖哩 ....... 正!

【咖哩】亞龍咖哩 ....... 正!

好耐無過黎食亞龍啦. 講真, 咖哩真係好好食!! 亞龍呢個招牌, 真係信心保証.                  

入面雖然唔大, 但係都係座椅, 比起一D扮晒老字號, 坐圓凳, 呢度好好多.

牆上面寫住 "辣而不燥!!!" , 係真唔係呀?!?!

餐牌款式唔算囉. 但有佢既好處. 唔使諗咁多.

我叫左個咖哩牛腩, 睇個樣好似好辣, 但其實只係好香, 少辣咋!!

咸薄餅, 焗得幾香口, 不過我嫌佢厚得滯....個人口味問題o者!

怕麻煩唔食蟹, 點都要食咖哩蝦......好新鮮, 都係$58咋.....勁抵!!

食咖哩, 又點少得呢樣野呢?!?!?!? Poster 都印左話, 食咖哩蝦, 要.......

係要.........errrrrr, 都係唔好意思講既....哈哈....燕京啤.

食飽飽行出門口見到張招聘廣告........嘩, 嚮度做, 日日三餐咖哩都似....

引用:
原帖由 ROSA 於 2008-9-1 14:39 發表
呢間係咪佐敦o個間呢
無錯!!

引用:
原帖由 劉得華 於 2008-9-1 14:39 發表
D 雞好滑
D CARD 好味
D 蝦好鮮

其他一般 liness" />
雞滑, 蝦鮮.....都無乜其他啦掛.....

回復 9# 的帖子

唔知呀! 我次次去都係雞, 牛, 蝦. 最多都係蟹. 其他唔對點食囉!!

牛舌我唔食嫁....

回復 21# 的帖子

唔辣嫁! 只係好多香料. 所以好似好濃咁咋!

回復 28# 的帖子

講緊咖哩, 你又做乜攪台灣野呀!!?!?!

回復 31# 的帖子

我幾鍾意食鹵肉飯. 去台灣次次都食!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-3 14:46 發表

牛肉面好食呀
係九份果到
我嚮九份整左碗唔之乜野糖水後就收左工..........食唔落牛肉麵......

回復 38# 的帖子

咁都比你發現到!! 輝Sir. 你好野!!

引用:
原帖由 呀竣 於 2008-9-3 22:07 發表
我都想食下..
咪住, 你想食邊樣先?!?!

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-3 23:36 發表

(插口)咁又有邊幾樣揀先
咪又係咖哩囉

回復 48# 的帖子

係呀!! 一碗就飽晒....收工!!

發新話題