發新話題

【咖哩】亞龍咖哩 ....... 正!

引用:
原帖由 jlamlam 於 2008-9-2 08:30 發表
it seems delicious
以下台灣嘢睇落都好好味, 趁午飯時段爆陰毒先(越睇越肚餓)!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 28# 的帖子

講緊咖哩, 你又做乜攪台灣野呀!!?!?!

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-2 12:49 發表

d碗似樂園
守生, 此乃在下在facebook有net friend台灣遊到食市拍下的, 見到都幾正!

回復 31# 的帖子

我幾鍾意食鹵肉飯. 去台灣次次都食!

引用:
原帖由 bond 於 2008-9-1 16:59 發表
亞龍咖哩的創辦人好似以前當差的, 聽說當年有位印巴籍同僚教他製咖喱
bond生收風好勁唧!

引用:
原帖由 feideepking 於 2008-9-3 09:49 發表

bond生收風好勁唧!
我估可能bond bond 都有朋友當差的呢..
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 朋友 於 2008-9-3 14:46 發表

牛肉面好食呀
係九份果到
我嚮九份整左碗唔之乜野糖水後就收左工..........食唔落牛肉麵......

原來你呢期做秘撈.............

呢間野幾吋下 !

引用:
原帖由 worldmix 於 2008-9-3 16:35 發表
呢間野幾吋下 !
間鋪頭得幾吋,貢細點做生易呀?喜馬都2、3百尺啦
最新乒器...........................................
蔣彭龍 9mm + Andro / Roxon 450

回復 38# 的帖子

咁都比你發現到!! 輝Sir. 你好野!!

引用:
原帖由 呀竣 於 2008-9-3 22:07 發表
我都想食下..
咪住, 你想食邊樣先?!?!

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-3 23:20 發表

咪住, 你想食邊樣先?!?!
(插口)咁又有邊幾樣揀先

引用:
原帖由 輝Sir 於 2008-9-3 23:36 發表

(插口)咁又有邊幾樣揀先
咪又係咖哩囉

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-3 16:18 發表
咁都比你發現到!! 輝Sir. 你好野!!
人哋阿Sir即使阿Sir, 捉人又得, 捉賊又得; 捉蛇又得; 捉蟲都會... ...

引用:
原帖由 防守王 於 2008-9-3 14:53 發表

我嚮九份整左碗唔之乜野糖水後就收左工..........食唔落牛肉麵......
係唔係 芋圓糖水呢...好似湯丸咁, 煙煙韌韌.
九份最出名啦..
(copy 人地網誌的圖)
我都去過...黑糖
芋圓糖水 仲好味..
不過我都仲有食牛肉面, 仲有其他....飽到行唔郁..

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

回復 48# 的帖子

係呀!! 一碗就飽晒....收工!!

碗嘢用嚟宵夜算好夠份量喇!

引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-5 16:22 發表

係唔係 芋圓糖水呢...好似湯丸咁, 煙煙韌韌.
九份最出名啦..
(copy 人地網誌的圖)
我都去過...黑糖芋圓糖水 仲好味..
不過我都仲有食牛肉面, 仲有其他....飽到行唔郁..  
芋圓糖水,正!!!!

引用:
原帖由 nganhot2 於 2008-9-5 20:02 發表

芋圓糖水,正!!!!
食到個人圓晒!

發新話題