發新話題

吾洗買週刋

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

吾洗買週刋

你咁即係明偷。。。

咁同話 唔使再搵錢了   隨街打開人哋個銀包拿 有咩分別

呢個係官方網站,有大量廣告。 你D理解方向有D似遊船河個船主幫人訂飲品。

好多廣告,睇得唔暢快
每天進步多一點

引用:
原帖由 samson2012717 於 2015-7-23 19:12 發表
呢個係官方網站,有大量廣告。 你D理解方向有D似遊船河個船主幫人訂飲品。
壹集團嘅官方網站點都唔系呢個呀話, 唔好係度散播謠言啦

...............

引用:
原帖由 grizzlyhk 於 2015-7-23 22:19 發表

壹集團?官方網站點都唔系呢個呀話, 唔好係度散播謠言啦
其實好多個網,壹集團唔理住係因為佢唔係成本放上網,得頭條個幾個故仔,而且遲左尐。

引用:
原帖由 Suki 於 2015-7-24 01:31 發表
.....
如果仲有得睇,原因可能有三:1)法 ...
你唔信我咪自已聽朝 google 上期 face 個頭條題目囉,肯定唔止一個網有得睇 ;成本1仔咁上載曬,我都睇左幾年,係近幾年冇時間唔上去這些網先冇睇;OP 個網得個幾個頭條都幾方便,唔洗浪費時間睇肥徒黎講野
老實講,電台節目、電視節目都係咁,大把人分享;你要明白,你禁左,睇開個批人會唔會來同做你買先

引用:
原帖由 egghead1969 於 2015-7-24 03:38 發表

你唔信我咪自已聽朝 google 上期 face 個頭條題目囉,肯定唔止一個網有得睇 ;成本1仔咁上載曬,我都睇左幾年,係近幾年冇時間唔上去這些網先冇睇;OP 個網得個幾個頭條都幾方便,唔洗浪費時間睇肥徒黎講野 ...
咁就唔系官網 係老翻網啦, btw 做乜唔同咗account 覆?

引用:
原帖由 Suki 於 2015-7-24 01:31 發表

講緊出街只是16個小時嘅事,吡人轉載成篇➕圖片,原汁原味轉載兼收廣告!?

如果冇授權吡人咁做,唔立即採取法律行動?!不能想像吧。。。

如果仲有得睇,原因可能有三:1)法 ...
Qmag 都仲未封到啦

垃圾壹仔送都唔X睇

發新話題