發新話題

【乒工廠】: 2008年八月份內部賽成績公怖

本主題由 (=^x^=) 於 2023-11-12 04:18 移動
引用:
原帖由 乒乓人 於 2008-9-1 12:23 發表

佢留個 "渣崩"位俾我, 我仲驚..
你睇下..一出post就做左箭靶喇...
你已係乒工廠頭號目標

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-1 12:22 發表
Good, we have new target to shoot

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:24 發表

哈哈哈 ... 餅餅 已經心郁郁 要開火
好驚呀..
並強烈要求餅餅讓我分.  因為佢係兩個月盟主呀...
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:30 發表

我地下次內部應該係呢個9/28 (日) 下午 5 - 11pm "九龍公園體
請  尊貴既 "駕崩" 好好 安排
我度度期先...不過好似勢色唔對喎...
大家的目標..好明確!!!
Who am I ?   I am Ping Pong Man~~~~

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:37 發表

廠員 打波 吾係好叻 .. 不過勝在夠齊心 ... 個個都槍頭向外   ..... 嘩哈哈哈哈哈哈 .. 個個都好希望 汝 呢位 尊貴既   駕崩   黎指點下
我 打波 吾係好叻 .. 不過勝在夠靜心 ... 球球都打番落台   ..... 嘩哈哈哈哈哈哈 .. 每次都好希望 汝 幾位 尊貴既   廠員   黎指點下

引用:
原帖由 44_66 於 2008-9-1 12:50 發表

原來 汝飲開 家燕姐 支 " 淨先 " ... 吾怪得知打d位咁靚啦 ... 不材飲開 red bull , 次次 送我一對翼 , 打到飛哂出街
咁下次可以試下 " 淨先 " 溝 "洪流"...平衡番...

5-11pm 咁長時間....

引用:
原帖由 廠長 於 1-9-2008 11:51 發表
是日流灘之王係wayne_ka_lun,第二係Rosa,第三我要查下
我無渣到呀

我仲打到身水身汗

全程全攻型

有睇我打就知無渣流

只睇結果唔睇過程

汝唔可以屈吾

廠長打 打假波
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-1 14:33 發表
廠長打 打假波
up乜呀??? 衰貓

廠長打 打假波

我話你同我打波時經常打假波
香港乒乓網

你打左去何文田未 ar ?
香港乒乓網

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2008-9-1 15:58 發表
你打左去何文田未 ar ?
打唔通

今晚同塊省狂驗傷, 發覺原來已經內傷,膠皮底同海綿爆裂,打第二次咋.
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Augustmoon 於 2008-9-1 21:55 發表
今晚同塊省狂驗傷, 發覺原來已經內傷,膠皮底同海綿爆裂,打第二次咋.
moon, moon, 對不起,都是我累你的,
sorry!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-1 22:05 發表

moon, moon, 對不起,都是我累你的,
sorry!!!!!!!!!!!!!!!
唔干你樹呀,餅餅. 塊膠其實一早俾我攪到膠綿分離,所以先咁易爆啫. liness" />

引用:
原帖由 old-cake 於 2008-9-1 12:22 發表
Good, we have new target to shoot

You're the only target to shoot wor.....

發新話題