發新話題

紅雙喜最新醜聞

紅雙喜最新醜聞

講起紅雙喜,諗起細個普狂3 100蚊塊,3星波3蚊個好抵玩
依家提起紅雙喜 就諗到研究所,老師傅, 藍海綿 呢D字眼, 聽到都怕,所以唔買好耐
不過原本以為紅雙喜特制先係咁
最新消息指市場版的紅雙喜底板都出現左假貨, 連員工都要查記錄先知假
所以大家想買紅雙喜產品請去鋪頭/官方網店, 暫時唔好係淘寶買住

以上消息源自:百度貼吧
http://tieba.baidu.com/p/3905755395?fr=frs

貴板,窮過人民點會放過机會

陳李張王何吳劉甘余, 曾于歐周伍郭藍呂魯邱畢許雷陸林白蔡黎田

其实在大陸什麼都有假,$200 一塊蝴蝶王,T05 $200 又有,不管是紅雙喜,雙魚,蝴蝶
甚至啤酒汽水
所以我經常不鼓勵去 Tao X 宝買野,別因小失大。
有些貨品因產地問題可能同樣是正品,但質素參差,有机會是次品,各位買波買板買膠小心
不要貪平
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

回復 3# 的帖子

最大問題係其他假貨只要細心留意比較都可以分出真假
今次紅雙喜市場版底板係極高仿, 員工都分唔出, 有曬盒,防偽,板本身同正版幾乎一樣, 要查有無該塊生產記錄先知真假
有人就懷疑係內鬼造假

唔怪得直兄中招???

高仿到連銀碼都分唔出真假,老毛泉下有知心感安慰,大呼超英趕美「造」到了,誰知一眾下民心中卻諗著超你老美

引用:
原帖由 slavfung 於 2015-7-20 02:31 發表
唔怪得直兄中招???
直直地兄中招?

RIP
<-->
.

估唔到我都係講下大陸情況, 竟然香港都有類似中招

哈。。。。小病是福。

簡中中下招,唔會 on qq。
打法:亂、 Cute   gum 拍
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

有能力幫助別人,就幫啦。

引用:
原帖由 explozthelimit 於 2015-7-19 20:31 發表
講起紅雙喜,諗起細個普狂3 100蚊塊,3星波3蚊個好抵玩
依家提起紅雙喜 就諗到研究所,老師傅, 藍海綿 呢D字眼, 聽到都怕,所以唔買好耐
不過原本以為紅雙喜特制先係咁
最新消息指市場版的紅雙喜底板都出現左假貨, 連 ...
上淘寶買紅雙喜,買到真野重難過識到獨生子既細路妹
其實唔關紅雙喜事,係佢個條碼系統比人計算到,舊年已知,所有假貴板、貴膠 d 條碼唔會一樣

引用:
原帖由 egghead1969 於 2015-7-29 10:16 發表

上淘寶買紅雙喜,買到真野重難過識到獨生子既細路妹
其實唔關紅雙喜事,係佢個條碼系統比人計算到,舊年已知,所有假貴板、貴膠 d 條碼唔會一樣
今次唔關咩防偽碼事,大家都知只係裝飾黎
講緊係超高仿

既然紅大媽的超高仿幾可亂真,大家有冇諗過,山寨廠製造BTY超高仿的利潤可以更高!?

蝴蝶個朵唔係吹,唔好話山寨,就連大媽o既纖維切割工藝都未到家

引用:
原帖由 zeio 於 2015-7-29 12:11 發表
蝴蝶個朵唔係吹,唔好話山寨,就連大媽o既纖維切割工藝都未到家
完全認同!!
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

祗有假嘢才是真的!!!!!!!!!

可能已經發展到高仿都有高高仿!!

再遲d

就好似 Nike 錦。。。

在國內分辨 AF1 真偽 好容易,手工好d 靚d 果對,就系山寨貨。。。。。
Bam波之意不在拍,在乎噼啪之間也,噼啪之樂,得之心而寓之拍也。

引用:
原帖由 直直地 於 2015-7-29 15:28 發表
再遲d

就好似 Nike 錦。。。

在國內分辨 AF1 真偽 好容易,手工好d 靚d 果對,就系山寨貨。。。。。
紅雙喜打假辦周敏果邊應左你未?

引用:
原帖由 explozthelimit 於 2015-7-29 16:01 發表

紅雙喜打假辦周敏果邊應左你未?
send 左兩個 mail,兩日。。。未。

發新話題