發新話題

旺尖旺分齡用橙色舊波

旺尖旺分齡用橙色舊波

Pls note
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

吓?唔係嘛

...............
Kit Leung

而家已經唔識打舊波

抗議打舊波,抗議無暫停

~超級榮譽~

同個球証講,個 ball 唔合規格唔用得播,又 ‘‘咁啱‘‘ 自己帶咗 40+。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

請問仲有邊區確定用舊波?

不如打番38mm啦

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-7-4 17:38 發表
Pls note
我估計康文比賽今年應該大多數用40mm
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-7-4 19:51 發表
同個球証講,個 ball 唔合規格唔用得播,又 ‘‘咁啱‘‘ 自己帶咗 40+。
人哋唔會話唔合規格,你可以於每區的報名章程望吓,好多都寫明用40毫米比賽用球!
BTY AmuItart 正手: Tenergy 05 反手: Tenergy 64
BTY ALC 正手: Tenergy 05 反手: Donic S1
BTY Hadraw Shield 正手: BTY Bryce 反手: KTL Stranger
BTY 朱世爀 正手: Xiom Omega V Pro 反手: TSP Curl P-1
BTY Photino 正手: Xiom Omega VI 反手: Yasaka AntiPower
VICTAS 松下浩二 正手: Tenergy 05 反手: TSP Curl P-4

以上資料是 某某某 叫我發的
相信可信性很高
乒乓球最后一招是
隨机應變 以不變應萬變 萬變不離其中
而我給網友忠告是 good luck
香港乒乓網
查詢電話:97020720
就是忘記背後,努力面前的,向著標竿直跑。腓三:14

引用:
原帖由 (=^x^=) 於 2015-7-4 17:38 發表
Pls note
油唔係旺
本帖最近評分記錄
  • artin +1 非常贊同 2015-7-8 00:49

章程係咁寫 , 但會唔會係唔記得改呢? 其實打舊波都唔係問題 , 最大問題係橙色 , 因為現場燈光是橙黃色 , 地板又帶橙啡色 , 而家人大了老花一出

收到章程,堅係橙色40mm, 吹脹!
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2015-7-9 01:41 發表
收到章程,堅係橙色40mm, 吹脹!
我估計係唔想用錢買過一批新波,所以用番上年的舊波,慳番筆.
但聽聞北區都打新波

引用:
原帖由 davidhk 於 2015-7-9 12:27 發表

我估計係唔想用錢買過一批新波,所以用番上年的舊波,慳番筆.
但聽聞北區都打新波
不是,傳聞康記係買了40+,但係佢哋好似唔知新買啲波係唔同!

咁攪笑,北區,黄大仙都用40+, 得佢唔知?
愛吃愛喝愛打波,希望改善球技和壞脾氣

引用:
原帖由 garfieldjam 於 2015-7-10 19:23 發表
咁攪笑,北區,黄大仙都用40+, 得佢唔知?
我意思係話,可能北區黃大仙用緊嘅40+連主辦單位都唔知係40+,佢哋只係從總部拎波!
而另一重點係指康總唔知新訂購的球係40+,所以我估如果該區如有存貸辦賽事,用球大機會係舊波,
如果係從總部拎波辦賽事就可能係用40+了!

發新話題