42 123
發新話題

後生可畏

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

後生可畏

人地咁細個都咁好技術...我都係唔應該打....乒乓波

本帖最近評分記錄

富師兄,努力,你一定得!

NICE
<-->
.

針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-7-2 15:07 發表
富師兄,努力,你一定得!
多謝刀刀支持 ,我會不斷努力..................

引用:
原帖由 q9450 於 2015/7/2 18:59 發表
多謝刀刀支持 ,我會不斷努力..................
加油! 我地係大世路。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015/7/2 19:14 發表

加油! 我地係大世路。
‘‘後生可畏‘‘ 係指你自己!!!

富師兄,加油,我都要努力
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/7/2 19:17 發表
富師兄,加油,我都要努力
Tom 小朋友。

回復 10# 的帖子

勁揪兄
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/7/2 19:56 發表
勁揪兄
派晒今日啲 quota 了。

回復 12# 的帖子

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-7-2 19:14 發表

加油! 我地係大世路。
多謝揪揪支持。

主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

老頑童 vs 小朋友

引用:
原帖由 q9450 於 2015-7-2 13:34 發表
人地咁細個都咁好技術...我都係唔應該打....乒乓波

aZ8z054Vjhw#t
富師兄,加油>>>>>>>>>>

明日之星
每天進步多一點

Q hing 幾耐無打?
本帖最近評分記錄
  • q9450 +1 友情冇價。 2015-7-7 01:07

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-7-2 20:03 發表

派晒今日啲 quota 了。
請不要係唔係都亂加分!
如有不明,可參考論壇/版規指引。
<strong>橫板 : Juic Hinoki Carbon lll (ST)
正手 : Donic Bluestorm Z1
反手 : Tibhar Aurus Prime

橫板 : Butterfly W.Schlager FL (96g)
正手 : Tibhar Evolution MXP
反手 : Tenergy 64

42 123
發新話題