發新話題

新手邊度買拍好

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

回復 41# 的帖子

你幾點去,佢1點開門 ,最好早D,會好多人
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 GUYHELO 於 2015/6/20 11:34 發表

我準備去   到時問下好人老闆意見先, 唔該晒咁多位。
既然氹唔到你用横板,咁改為氹你用日式直板啦。真係好好玩㗎!
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

回復 43# 的帖子

哈哈 ,勁揪兄中咗日直毒
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/20 11:42 發表
哈哈 ,勁揪兄中咗日直毒
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=74701&extra=page%3D1

真係艺術品。

我買左喇唔該咁多位, 都係叫老闆介紹。

回復 47# 的帖子

買咗咩板同膠呀?

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-6-20 11:36 發表
你幾點去,佢1點開門 ,最好早D,會好多人
哈哈, 我12點幾早到左添, 對我呢d乜都唔識既真係要早 d 去。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-6-20 14:55 發表
買咗咩板同膠呀?
我只知板同膠都係 TIBHAR 乍, 我真係唔識分呢d啊!

回復 51# 的帖子

正嘢呀,幾錢呀

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-6-20 15:03 發表
正嘢呀,幾錢呀
都有分貴同平既, 砌拍黎講我呢支經濟野。

引用:
原帖由 GUYHELO 於 2015/6/20 15:01 發表

我只知板同膠都係 TIBHAR 乍, 我真係唔識分呢d啊!
老闆阿豪話靚人用靚板。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-20 15:23 發表

老闆阿豪話靚人用靚板。
其實老闆話抵用就紅雙喜, 我唔想乍, 哈哈。

引用:
原帖由 GUYHELO 於 2015/6/20 15:39 發表

其實老闆話抵用就紅雙喜, 我唔想乍, 哈哈。
放相上來!

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015/6/20 15:51 發表

放相上來!
I mean 塊板。

C兄,有機會的話響球局看吧

引用:
原帖由 GUYHELO 於 2015/6/20 16:16 發表
C兄,有機會的話響球局看吧
拋磚引玉。。。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我的板等我轉咗膠放相上來,小弟專打中國膠。

回復 59# 的帖子

你打這塊板最好,好夠力呀 ,比你揪死

發新話題