32 12
發新話題

大家除了乒乓球,仲有咩工餘 / 課外活動?

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

大家除了乒乓球,仲有咩工餘 / 課外活動?

在下有玩下戰棋、board games、睇網球...

本帖最近評分記錄
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

有試過學法文,不過真係好難學。

有學桌球, 不過仲衰過乒乓球!!

太極,劍道,冥想,瑜珈,書法,國畫. 細個仲有空手道,跆拳道,西畫,西班牙文,法文,象棋,圍棋結他.

慢慢老了,想精修一下,所以都係揀左一體一藝 - 乒乓同書法.
本來我由細到大打橫拍既,近來轉緊直拍 ; 發現用力好似楂毛筆,希望達到一雞兩味既功效:)

WINDOW SHOPPING, WALK.......
<-->
.

我喜歡飛單車 O^~O,我架車名 Birdy…踏車可以集齊一斑車友,到處一齊吃喝玩樂。
技巧可以用錢買,
但體能一定要自已練,
質量一定就要靠克苦。

我打籃球,badminton,board game,玩怪物彈珠
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/18 12:10 發表
我打籃球,badminton,board game,玩怪物彈珠
You're a board-gamer too? Wow. Ever played Carcassonne? How about Axis & Allies?

引用:
原帖由 速鳥 於 2015/6/18 12:05 發表
我喜歡飛單車 O^~O,我架車名 Birdy…踏車可以集齊一斑車友,到處一齊吃喝玩樂。
Chuk hing. I used to go cycling for a few years. My last bike was Dahon Jetstream P8 (maybe 2009 version). But I've sold it.

回復 8# 的帖子

我唔係玩這種
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/18 12:22 發表
我唔係玩這種
So... what games do you play?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-18 12:34 發表

So... what games do you play?
我鍾意睇下勁揪俠睇下勁揪俠同睇下勁揪俠(重要的事係要重覆3次)

回復 11# 的帖子

太多 唔講

引用:
原帖由 saibear 於 2015/6/18 12:38 發表

我鍾意睇下勁揪俠睇下勁揪俠同睇下勁揪俠(重要的事係要重覆3次)
http://m.imdb.com/title/tt1250777/

咁你要去 何里活 跪求佢地快啲拍第三集啦。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/18 12:46 發表
太多 唔講
莫非係三級既??

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-18 12:48 發表

http://m.imdb.com/title/tt1250777/

咁你要去 何里活 跪求佢地快啲拍第三集啦。
你拍咪得囉 你係勁揪俠

引用:
原帖由 saibear 於 2015/6/18 12:51 發表

你拍咪得囉 你係勁揪俠
講講下其實睇戲都係一種好好既工餘活動播。

回復 15# 的帖子

唔係,玩得太多種,當然除了三國殺外仲有好多。

P&D  
主板:水谷ST 正手:omega4 asia  反手:t64
         Viscaria 正手omega4asia 反手:t64

跑步,,每星期五日
紅雙喜DM SP500 SIGMA2 EURO 天弓5
nittaku 玻璃鳥  omg4 pro  rastant
木結他 m1jp R7
紅羽鳥 omg4 euro R7

32 12
發新話題