27 12
發新話題

初次參與球局

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動 本主題被作者加入到個人文集中

初次參與球局

小妹昨日首次參與東區的宵夜球局, 未去前都戰戰競競, 自知技術麻麻, 只係小學時有打開, 跟住近排先開始打返下, 一直都想觀摩下 d 強人係點打, 但去完真係怕阻礙 d 高人, 特別多謝幾位降級同我玩下既 C 兄, 希望各位多多包涵, 唔介意的話夾倒時間我都想再參與下.

引用:
原帖由 GUYHELO 於 2015/6/18 09:07 發表
小妹昨日首次參與東區的宵夜球局, 未去前都戰戰競競, 自知技術麻麻, 只係小學時有打開, 跟住近排先開始打返下, 一直都想睇下 d 強人係點打, 但去完真係怕阻礙 d 高人, 希望各位多多包涵.
唔介意的話夾倒時間我都想再 ...
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 sorry 於 2015/6/18 09:18 發表

做乜
球迷失控。

球迷失控 <--- 我呀~~
引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-18 09:25 發表

球迷失控。

引用:
原帖由 GUYHELO 於 2015/6/18 09:50 發表
球迷失控  
球局有無同 saibear 打?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-18 09:52 發表

我有同佢打呀

引用:
原帖由 saibear 於 2015/6/18 09:53 發表

我有同佢打呀
Saib 兄, good morning.

引用:
原帖由 saibear 於 2015/6/18 09:53 發表

我有同佢打呀
做乜去到咁遠打呀?

唔好意思~ 我只知一位 C 兄既名堂乍~ 不知誰是 SAIBEAR~
引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-18 09:52 發表

C 兄你好~ 唔好意思昨晚都冇請教高姓大名~ 多謝唔嫌棄同小妹打左陣~~
引用:
原帖由 saibear 於 2015-6-18 09:53 發表

我有同佢打呀

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-18 10:00 發表

做乜去到咁遠打呀?
因為我有2個朋友去係個到打 所以就去了

算打得不錯,我連續抽2次你都擋到,防守很好。
主板 : Taksim 直板 正手狂飆3-50, 反手 大維長膠388D-1 0.6mm

多謝 C 兄鼓勵, 我應該知你係邊個, 你非常禮讓我呀, 係耐唔耐先抽一兩板, 我真係擋波為主!! 希望有機會唔嫌棄可以再打下。
引用:
原帖由 Happy仔 於 2015-6-18 11:41 發表
算打得不錯,我連續抽2次你都擋到,防守很好。

其實前日都有人pm叫我去,但係就無去 ,太遠
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

我一黎響港島區工作~ 二黎咁啱響嗰頭攞野比人~
引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-6-18 12:14 發表

回復 16# 的帖子

鬼叫我住在何文田,去唔到
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-6-18 12:14 發表
我住大圍 去同返都係各一小時 有時去九龍公園個D都要九個字啦

回復 18# 的帖子

反而去新界我ok

九龍公園我都有諗過~
引用:
原帖由 saibear 於 2015-6-18 12:29 發表

我住大圍 去同返都係各一小時 有時去九龍公園個D都要九個字啦

我同你相反……
引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-6-18 12:31 發表
反而去新界我ok

27 12
發新話題