56 123
發新話題

出外打波經歷紀錄誌

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/17 22:56 發表
勁揪兄想我開就當然要開post,以前就直板,現在橫板,以前自己新波就三個主要對手,而家終於要出外見識學習一吓。

第一個對手:網友 勁揪俠
因為論壇的影響下認識到他,佢邀請了我打波,佢話自己係被揪;lo ...
Tom 兄太謙了。在下有排都未練到你咁勁。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/18 12:09 發表
認真,好勁,正膠打得咁好我都o咗嘴
你指何志文?係架,上次奧運睇咗,都依家都仲記得。

引用:
原帖由 tomlaw 於 2015/6/18 17:08 發表
我都想打
唔叫我
羅湯 同 湯湯 有無關係??

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/18 17:18 發表
佢一直想邀請我打波
《外遊記》第二集 湯湯 vs 羅湯?

引用:
原帖由 mao 於 2015/6/19 02:49 發表
勁秋俠 pls post yr photo
???

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/19 09:14 發表

可說明去邊嗎?
靶場。

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/19 09:14 發表

可說明去邊嗎?
secret headquarter.

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2015/6/19 16:58 發表

勁秋俠好波又靚仔,貓哥都想睇
咩好球せ型仔。。。千其唔好信!!! 信我,喱個 勁揪俠,正膠人! 我無講粗口,唔好敝我屏。

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2015/6/23 10:35 發表
搞到我都想同勁揪俠師兄打下

利申: 新手,廢柴
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=74925

其實在下只係 Tom 兄既手下敗將。。。應該話敗卒先啱。

小弟要返家。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/23 20:36 發表
請找勁揪兄問一問
好似小學選班會主席咁,搓輸包尾嗰個就做主席。

Tom 兄個帖被騎刧咗。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/24 09:31 發表
我個帖呀
Don't be sad. You can update it soon.

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/25 20:35 發表
明天被揪了,紀錄更新
去完外遊要填外遊紀錄。量體温、有無嘔(被人揪到嘔)... etc

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/26 14:26 發表

我今晚用橫板
Use this:
http://www.nittaku.com/products/detail/detail.php?id=561

点解喱度仲未被佔領?

各位早!

Kit 兄せta 兄せtom law 兄琴晚都有到吗? 缘悭一面。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/27 00:10 發表
好似無呀,高手,我都唔知記得有無同你打。
‘‘來者何人‘‘。。。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/17 22:56 發表
勁揪兄想我開就當然要開post,以前就直板,現在橫板,以前自己打波就三個主要對手,而家終於要出外見識學習。

第一個對手:網友 勁揪俠
因為論壇的影響下認識到他,佢邀請了我打波,佢話自己係被揪 ,其實唔 ...
睇到好手痕。

56 123
發新話題