發新話題

出外打波經歷紀錄誌

回復 121# 的帖子

我推選7刀兄被揪
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

波師兄,好主意,睇怕你會成為所有人的目標!

TOM師兄,我成日都比波師兄同邦主抽鑊金!

引用:
原帖由 ta40gt 於 30/6/2015 13:42 發表
TOM師兄,我成日都比波師兄同邦主抽鑊金!
七刀師兄, 你講反話......
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

回復 126# 的帖子

係乒聯同快盟,邊個隊友吾識朱細波!
日本仔,我講得啱嫲!
本帖最近評分記錄
  • C.Y.Paul -5 講大話 2015-6-30 14:53
  • 日本仔 +5 講得非常正確 2015-6-30 14:44
  • lwpong +10 講得非常正確 2015-6-30 14:31

多謝Iwpong加分!

多謝蘿白哥加分!!

七刀師兄, 夾埋其他人一齊講大話......

波師兄,我無吹水架!隨時搵到比你捎瓜D人離做証!

朱細波好波

引用:
原帖由 lwpong 於 2015-6-30 15:03 發表
朱細波好波
我都係咁話!

朱細波好波

引用:
原帖由 ta40gt 於 30/6/2015 15:02 發表
波師兄,我無吹水架!隨時搵到比你捎瓜D人離做証!
七刀師兄, 你作到貢大, 隨時搞到冇人肯同小弟打波架.....

回復 135# 的帖子

Paul 哥削球高手 ,長膠好強
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 30/6/2015 21:23 發表
Paul 哥削球高手 ,長膠好強
Tom哥, 你又反小弟.....

上次忘記多謝 Tom哥同小弟夾雙打.....
全靠 Tom哥強大的攻擊力, 令小弟可多打幾局.......
本帖最近評分記錄
  • tomtom1995 +5 多謝分享,感謝你呀,小弟還是新手,還與我 ... 2015-7-1 23:44
  • lwpong +10 非常贊同 Tom哥攻力强大 2015-6-30 22:47

回復 138# 的帖子

講呢D ,小弟感謝你就真

呢到今多勁人
cl cr 中直
donic 奧恰v1 中直

引用:
原帖由 tomlaw 於 2015/7/2 01:12 發表
呢到今多勁人
羅湯兄,琴日去咗比賽?
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

點解 Tom哥 無 update 戰績?
本帖最近評分記錄

發新話題