發新話題

出外打波經歷紀錄誌

嗱,吾等直情扮晒啲武俠片咁,自己分晒乜派物派。久唔久就開下武林大會。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

回復 103# 的帖子

樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

要找有經驗的,我是參與
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/28 19:09 發表
要找有經驗的,我是參與
好多時就係地位唔係咁高嗰啲先會做咗召集人せ聯絡人。

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/28 19:09 發表
要找有經驗的,我是參與
一係咁,上次個局邊個武功最高強? 不如推舉佢做武林盟主,good idea?

回復 107# 的帖子

7刀兄

要搞都係7月後,我現在較忙

引用:
原帖由 tomtom1995 於 28/6/2015 19:57 發表
7刀兄
贊成七刀師兄做(被揪乒林盟主)......
然後擺球局擂臺, 歡迎各門派參加挑戰, 爭奪被揪乒林盟主之位......
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

波師兄!
各位大大,小弟還要向大家學習呢!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015/6/29 01:25 發表
波師兄!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-6-29 01:25 發表
波師兄!

引用:
原帖由 q9450 於 2015/6/29 08:32 發表

q hing, good morning.

引用:
原帖由 q9450 於 2015-6-29 08:32 發表

富兄.........早

引用:
原帖由 日本仔 於 2015-6-29 09:01 發表

富兄.........早
日...........直高手早晨.....

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-29 08:50 發表

q hing, good morning.
早晨..揪官

早晨 大佬揪

引用:
原帖由 q9450 於 2015-6-29 09:10 發表

日...........直高手早晨.....
富兄.請改口 ( 我係橫板小學雞 )

勁抽龍頭大哥,我和日本仔都係小學雞一名!還請各位大大師兄指導1
希望有時間再跟各位師兄多多學習!

Tom哥,
建議約晒係呢個post吹水的網友出來, 然後抽生死籤, 抽中果個就選為(臨時被揪乒林盟主),
然後大家一起輪流揪佢, 贏左佢果個就留低比其他人揪, 最後贏得最多人的便成為第一界
(被揪乒林盟主)........
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

咁預埋小弟執波啦。。

發新話題