發新話題

出外打波經歷紀錄誌

引用:
原帖由 mao 於 2015/6/19 02:49 發表
勁秋俠 pls post yr photo
???
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

早晨啊各位......今晚我又出來做.....箭........箭靶..... ...

引用:
原帖由 q9450 於 2015-6-19 08:46 發表
早晨啊各位......今晚我又出來做.....箭........箭靶..... ...
可說明去邊嗎?

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/19 09:14 發表

可說明去邊嗎?
靶場。

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/19 09:14 發表

可說明去邊嗎?
secret headquarter.

引用:
原帖由 q9450 於 2015-6-19 08:46 發表
午安啊各位......今晚我都又出來做.....箭........箭靶.....   ...
會晤會見到你

引用:
原帖由 日本仔 於 19/6/2015 13:06 發表

午安啊各位......今晚我都又出來做.....箭........箭靶.....   ...
會晤會見到你
日本高手想找人做箭靶......就真啦!
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 日本仔 於 2015-6-19 13:06 發表

午安啊各位......今晚我都又出來做.....箭.............   ...
會晤會見到你
師兄...放心,您唔會見到我...因為我真係去做箭靶... ...我果d波仔唔見得光..更加唔見得人...至在執波

Tom兄,勁揪兄,有機會大家一齊玩玩,不過請手下留情

回復 29# 的帖子

好呀,我可以多D見識呀
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 mao 於 2015-6-19 02:49 發表
勁秋俠 pls post yr photo
勁秋俠好波又靚仔,貓哥都想睇
針灸博士研究生(國務院博士一等獎獲得者)
香港註冊,中國註冊醫生(中西醫結合)
香港地址:九龍奧運站博文街32號福群商場29D地舖 (週一至六 早上11:30- 晚上7:00)
香港電話 : 6762 4912 (請先預約)

引用:
原帖由 省港騎乒 於 2015/6/19 16:58 發表

勁秋俠好波又靚仔,貓哥都想睇
咩好球せ型仔。。。千其唔好信!!! 信我,喱個 勁揪俠,正膠人! 我無講粗口,唔好敝我屏。

回復 32# 的帖子

正膠人,哈哈 ,你正手打攻球球速快,好勁
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

咁我快d轉打長膠……因為大家都可以叫我長膠人嘛 講笑。

回復 34# 的帖子

哈哈哈

搞到我都想同勁揪俠師兄打下

利申: 新手,廢柴

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2015/6/23 10:35 發表
搞到我都想同勁揪俠師兄打下

利申: 新手,廢柴
http://hkttf.com/viewthread.php?tid=74925

其實在下只係 Tom 兄既手下敗將。。。應該話敗卒先啱。

早>>>>>>>>>

回復 39# 的帖子

早呀,其實係午安

幾時開波

回復 38# 的帖子

今日下晝打波ma    ?

下星期一開始返新工

發新話題