發新話題

出外打波經歷紀錄誌

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-5-25 13:59 發表

What competition was that?
之前星期六的比賽,在藍田體育館
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-5-25 14:53 發表

Maybe you're the stronger one. Don't kill Tom.
I am the weak
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016/5/25 17:35 發表

十八官府雷台?
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2016-5-25 17:42 發表

十八官府雷台?
分8隊打上下綫,我地的隊伍下綫亞軍

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-5-25 17:35 發表

打咁多實戰, 一定提升得好快

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-5-25 17:36 發表

I am the weak
引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-5-25 17:47 發表

分8隊打上下綫,我地的隊伍下綫亞軍
亞軍都話 weak . . .

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 18:09 發表

亞軍都話 weak . . .
下綫,先循環分上下綫,4隊分數低係下綫下綫,先循環分上下綫,4隊分數低係下綫

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-5-25 19:11 發表

下綫,先循環分上下綫,4隊分數低係下綫下綫,先循環分上下綫,4隊分數低係下綫
都已經好勁

引用:
原帖由 悠閒一族 於 2016-5-25 19:13 發表

都已經好勁
隊友好呀

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-5-25 19:14 發表

隊友好呀
唔洗咁謙

耐無更新

只想講一句,每星期打兩次波,改善動作,擊球點,時間,不停打,總算好過一開始打返波,到最後都係打歐洲膠,以放工後體力不足同開始改善錯誤的地方,所以都係歐洲膠好,遲下再更新

6/11/16早上打波

今日與悠兄,伯伯打波,根據伯伯的post講,我曾經同伯伯練波,而今我係有運鸁咗。其實,一開始係輸的 ,當然,伯伯用重形武器,威力大,比佢衝都衝死,自己有時明明有機會都miss所以我今日打得有小小急,唔夠放鬆,現在還習慣緊歐洲膠,拉,借力都開始習慣,都無差咁多波,相對對悠兄不停失 ,好守得 ,拉唔死,可能我技術未到家,需要再練,自己失波多始終係一個問題,而且連續拉都唔夠穩 ,有機會多D練波先得,一山還有一山高

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-11-6 22:07 發表
今日與悠兄,伯伯打波,根據伯伯的post講,我曾經同伯伯練波,而今我係有運鸁咗。其實,一開始係輸的 ,當然,伯伯用重形武器,威力大,比佢衝都衝死,自己有時明明有機會都miss所以我今日打得有小小急,唔 ...
小弟 被兩高手衝爆

7/11/2016

今晚都打波呀,仲成日叫自己唔好急,我天生性格同工作都好急,去廁所更甚 ,今日正手拉叫做準咗,到台,而家輸的對手,還是輸,有幸嘗試改善自己的接發球,拉波,距離都叫收短咗,不過最緊要開心,有水吹

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2016-11-8 00:03 發表
今晚都打波呀,仲成日叫自己唔好急,我天生性格同工作都好急,去廁所更甚 ,今日正手拉叫做準咗,到台,而家輸的對手,還是輸,有幸嘗試改善自己的接發球,拉波,距離都叫收短咗,不過最緊要 ...
吹水開心過打波

發新話題