發新話題

出外打波經歷紀錄誌

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:07 發表
呀。。。唔高 ,還要向各前輩學習
Tom哥, 你高過小弟成個頭, 仲話唔高?
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

回復 184# 的帖子

身高就係,技術就
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

回復 184# 的帖子

Tom哥唔敢當,Paul哥
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:15 發表
身高就係,技術就
聽講Tom哥你轉打中直後, 殺或傷人無數....

回復 187# 的帖子

邊到聽到,我未有出去學嘢,我都想殺傷無數,但近日都輸波

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:29 發表
邊到聽到,我未有出去學嘢,我都想殺傷無數,但近日都輸波
Tom哥, 如你肯約小弟打波, 最少可殺到一個....

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015/8/3 21:24 發表

聽講Tom哥你轉打中直後, 殺或傷人無數....
情報來源?
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

回復 189# 的帖子

Paul哥長膠高手,我有可能輸

引用:
原帖由 勁揪俠 於 3/8/2015 21:34 發表

情報來源?
江湖傳聞......
本帖最近評分記錄
  • tomtom1995 +6 我比的埯口費 2015-8-3 21:44
  • 勁揪俠 +6 代 Tom 兄付埯口費 2015-8-3 21:42

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:35 發表
Paul哥長膠高手,我有可能輸
禾只是一個熱愛打乒乓球的低低手....

回復 192# 的帖子

那有可能,近日都無離開何文田

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-8-3 21:41 發表

禾只是一個熱愛打乒乓球的低低手....
禾係呢度!禾只係輸比波師兄一個熱愛打乒乓球的低低低手

引用:
原帖由 ta40gt 於 7/8/2015 14:50 發表

禾係呢度!禾只係輸比波師兄一個熱愛打乒乓球的低低低手
你呃人.....  
講反話.....

波師兄,我的確係輸過比你噃......

引用:
原帖由 ta40gt 於 7/8/2015 15:06 發表
波師兄,我的確係輸過比你噃......
七刀師兄,你之前見禾輸得太多,專登讓禾一局半局㛅……

大家都系快樂大家庭。。。

無幾較輸贏。最紧要好玩。

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-8-7 15:40 發表
無幾較輸贏。最紧要好玩。

人其實天生奔放贪玩。。。

回復 200# 的帖子

讚好

發新話題