發新話題

出外打波經歷紀錄誌

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/27 00:10 發表
好似無呀,高手,我都唔知記得有無同你打。
‘‘來者何人‘‘。。。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015/6/17 22:56 發表
勁揪兄想我開就當然要開post,以前就直板,現在橫板,以前自己打波就三個主要對手,而家終於要出外見識學習。

第一個對手:網友 勁揪俠
因為論壇的影響下認識到他,佢邀請了我打波,佢話自己係被揪 ,其實唔 ...
睇到好手痕。

鳴謝會長昨晚安排球局

尋晚打波很開心,能夠識到各球友……
希望Tom 哥可以搞多D球局,大家互相交流切磋……
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-6-27 12:57 發表
尋晚打波很開心,能夠識到各球友……
希望Tom 哥可以搞多D球局,大家互相交流切磋……
尋晚無同 paul 高手指教

引用:
原帖由 日本仔 於 27/6/2015 13:00 發表

尋晚無同 paul 高手指教
有呀!尋晚小弟双打慘敗於日本高手手上……

琴晚幾好玩 有日直 有削球 有中直 有橫板

回復 86# 的帖子

paul 哥,勁揪兄搞好過啦 ,要佢在場呀
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 saibear 於 2015-6-27 09:41 發表
tomlaw高手
係咪左手日直全抬正手人稱少年金澤豬嗰個小朋友?

引用:
原帖由 q9450 於 2015-6-26 23:45 發表
個個都話唔識打,個個都話唔多掂,又話咩咩至在出身汗,全部呃人!佢地唔老實! .. ....結果原來都係最老實係我阿富,因為全晚既大輸家就係我,就証明我真係唔多掂又冇老吹 ,先講我既出神入化而且 ...
仲有一位著黃色初既師兄(唔好意思唔記得您大名,sorry),>>>>>Raymond

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/27 16:22 發表

仲有一位著黃色初既師兄(唔好意思唔記得您大名,sorry),>>>>>Raymond
網友 sefudlon

引用:
原帖由 dlwtong 於 2015-6-27 14:45 發表

係咪左手日直全抬正手人稱少年金澤豬嗰個小朋友?
咪就係佢 全枱正手 風一般嘅步法 神一般嘅手感 可惜無反手

[quote]原帖由 saibear 於 2015/6/27 17:31 發表

咪就係佢 全

[quote]原帖由 saibear 於 2015/6/27 17:31 發表

咪就係佢 全台正手 風一般

咪就係佢 全台正手 風一般既步法 神一般

引用:
原帖由 saibear 於 2015/6/27 17:31 發表

咪就係佢 全台正手 風一般既步法 神一般既手感 可惜無反手
無横打?

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-27 17:51 發表

無横打?
係無反手 0反手

引用:
原帖由 saibear 於 27/6/2015 18:10 發表

係無反手 0反手
有反手back hand 同紐承敏一樣咁勁……

引用:
原帖由 tomtom1995 於 27/6/2015 13:38 發表
paul 哥,勁揪兄搞好過啦 ,要佢在場呀
Tom哥, 揪官唔搞球局, 麻煩要你出手搞喇.....

Tom 小兄弟,不如你直情開一個帖專 for 武林大會。

發新話題