27 12
發新話題

出外打波經歷紀錄誌

引用:
原帖由 日本仔 於 19/6/2015 13:06 發表

午安啊各位......今晚我都又出來做.....箭........箭靶.....   ...
會晤會見到你
日本高手想找人做箭靶......就真啦!
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 日本仔 於 26/6/2015 12:15 發表

你將會有勝利的 紀錄

因為有我>>>>>>>>>>
日本高手又呃人.........

尋晚打波很開心,能夠識到各球友……
希望Tom 哥可以搞多D球局,大家互相交流切磋……

引用:
原帖由 日本仔 於 27/6/2015 13:00 發表

尋晚無同 paul 高手指教
有呀!尋晚小弟双打慘敗於日本高手手上……

引用:
原帖由 saibear 於 27/6/2015 18:10 發表

係無反手 0反手
有反手back hand 同紐承敏一樣咁勁……

引用:
原帖由 tomtom1995 於 27/6/2015 13:38 發表
paul 哥,勁揪兄搞好過啦 ,要佢在場呀
Tom哥, 揪官唔搞球局, 麻煩要你出手搞喇.....

引用:
原帖由 tomtom1995 於 28/6/2015 19:57 發表
7刀兄
贊成七刀師兄做(被揪乒林盟主)......
然後擺球局擂臺, 歡迎各門派參加挑戰, 爭奪被揪乒林盟主之位......

Tom哥,
建議約晒係呢個post吹水的網友出來, 然後抽生死籤, 抽中果個就選為(臨時被揪乒林盟主),
然後大家一起輪流揪佢, 贏左佢果個就留低比其他人揪, 最後贏得最多人的便成為第一界
(被揪乒林盟主)........

引用:
原帖由 ta40gt 於 30/6/2015 13:42 發表
TOM師兄,我成日都比波師兄同邦主抽鑊金!
七刀師兄, 你講反話......

七刀師兄, 夾埋其他人一齊講大話......

引用:
原帖由 ta40gt 於 30/6/2015 15:02 發表
波師兄,我無吹水架!隨時搵到比你捎瓜D人離做証!
七刀師兄, 你作到貢大, 隨時搞到冇人肯同小弟打波架.....

引用:
原帖由 tomtom1995 於 30/6/2015 21:23 發表
Paul 哥削球高手 ,長膠好強
Tom哥, 你又反小弟.....

上次忘記多謝 Tom哥同小弟夾雙打.....
全靠 Tom哥強大的攻擊力, 令小弟可多打幾局.......
本帖最近評分記錄
  • tomtom1995 +5 多謝分享,感謝你呀,小弟還是新手,還與我 ... 2015-7-1 23:44
  • lwpong +10 非常贊同 Tom哥攻力强大 2015-6-30 22:47

點解 Tom哥 無 update 戰績?
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 閃人 於 6/7/2015 14:48 發表
邊樹有勁人交流
逢星期一, 三, 五 理工有好多勁人.....

引用:
原帖由 勁揪俠 於 6/7/2015 14:48 發表

因為佢其實唔多外遊。
多謝揪官加小弟分.....
但記得Tom哥話佢上星期有外遊.....
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 閃人 於 6/7/2015 14:53 發表

一定不是我 執波多
通常話執波果個....係最勁喎
本帖最近評分記錄
  • tomtom1995 +5 Paul哥,你反小弟呀 2015-7-6 18:05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:07 發表
呀。。。唔高 ,還要向各前輩學習
Tom哥, 你高過小弟成個頭, 仲話唔高?

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:15 發表
身高就係,技術就
聽講Tom哥你轉打中直後, 殺或傷人無數....

引用:
原帖由 tomtom1995 於 3/8/2015 21:29 發表
邊到聽到,我未有出去學嘢,我都想殺傷無數,但近日都輸波
Tom哥, 如你肯約小弟打波, 最少可殺到一個....

27 12
發新話題