發新話題

《被揪誌》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 勁揪俠 於 10/6/2015 15:59 發表
  輸咗球賽,贏得朋友。
小弟都經常輸比高手 lwpong......
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 日本仔 於 10/6/2015 17:05 發表
C.Y.Paul 高手>>>>>>>>>>吹水
日本高手,你搞錯了,小弟是低手中的低手.....

引用:
原帖由 pplady 於 11/6/2015 12:23 發表

我都聽聞lwpong富會長球技猛進,已經加入左高手行列

下次讓我10分
非常同意, 高手lwpong下次都要讓我10分........

點解樓主無 update 戰績,是否太忙無打波?

引用:
原帖由 tomtom1995 於 24/6/2015 12:40 發表
嘩高手呀
非常同意! lwpong 真是好高呀.......

引用:
原帖由 高飛貓 於 25/6/2015 16:15 發表
強如日本仔、C Y Paul等都曾是lwpong領導下的隊員。
飛貓師兄,你認錯人了,小弟好弱呀....

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 27/6/2015 23:55 發表
今晚早D訓,準備聽日被揪喇  
成堆唔係乙組就丙組  
Edward哥,今日你打那個比賽?会有丙及乙組高手……

引用:
原帖由 日本仔 於 13/7/2015 16:05 發表
聽聞勁揪兄今日剎敵無數
係呀,朝日新聞報導 揪官在大圍伏擊左兩個荃X高手……
本帖最近評分記錄
  • 勁揪俠 +6 胡亂發報未經當事人証實之傳聞 2015-7-13 17:53

引用:
原帖由 q9450 於 3/8/2015 16:32 發表

哎呀..走寶添....
唔知幾時先有得睇暑期大片....揪官主演的伏擊(2)續集之再戰江湖

引用:
原帖由 勁揪俠 於 28/7/2015 23:26 發表
既然帶咗頭笠都被 七刀 師兄認出咗,在下唯有解釋(掩飾)一下。

當然如常又係開頭趁亂搏到少少著數,然後又係好似去咗 澳門 輸到無錢買船菲返 香港 要瞓街咁。。。

而且因為軒涉到武林 ...
唔通有人收左$, 打假波.....
本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 6/8/2015 13:22 發表
不過講真,Paul 哥守得真係幾穩
琴晚基本上每一分都至少5-6板
Edward哥,你太過獎了...
琴晚若不是你隻手受左傷,禾肯定守唔住.....

引用:
原帖由 ta40gt 於 4/8/2015 22:17 發表
勁揪師兄,快D開局,打返鑊金!
支持......

引用:
原帖由 ta40gt 於 7/8/2015 14:43 發表

啊...Edward師兄同波師兄偷跳,吾叫我地......
七刀師兄, 唔好意思!
因球局已夠人, 而且你實在超哂班, 我地怕悶親你姐....

引用:
原帖由 ta40gt 於 7/8/2015 15:03 發表
朱細波師兄吾肯教我嘢!
七刀師兄唔好講笑喇,禾係你面前只是一個打滴滴仔的小學生……

引用:
原帖由 高飛貓 於 7/8/2015 16:16 發表

Paul 兄幾時比個機會跟你學下野?
飛貓哥, 你講呢D.....

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 7/8/2015 16:52 發表
Paul 師兄 同 七師兄都好勁
我對佢地次次都大敗
七師兄就真係好勁....
禾只一個執波仔....

發新話題