發新話題

《被揪誌》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

回復 61# 的帖子

嘩高手呀
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

引用:
原帖由 tomtom1995 於 24/6/2015 12:40 發表
嘩高手呀
非常同意! lwpong 真是好高呀.......
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

lwpong 係我見過既最好領隊。

強如日本仔、C Y Paul等都曾是lwpong領導下的隊員。

引用:
原帖由 高飛貓 於 25/6/2015 16:15 發表
強如日本仔、C Y Paul等都曾是lwpong領導下的隊員。
飛貓師兄,你認錯人了,小弟好弱呀....

引用:
原帖由 高飛貓 於 2015-6-25 16:15 發表
有d咁樹

揪兄此貼也被占領了!

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/6/25 16:53 發表
揪兄此貼也被占領了!
我个帖好公开的。大家当自己屋企得啦。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

太慘烈......但係又好開心喎,因為差唔多局局都輸 11:0,11:1,11:2,11:x...etc  認識到一大班高手,高高手,超高手,超超高手!難得各位肯同我玩下,真係獲益良多。多謝各位。

今日有幸同各位打
各位太

多謝今晚各位師兄指教!

回復 72# 的帖子

多謝師兄指教
下次一齊再打過  

引用:
原帖由 q9450 於 2015-6-26 21:24 發表
太慘烈......但係又好開心喎,因為差唔多局局都輸 11:0,11:1,11:2,11:x...etc  認識到一大班高手,高高手,超高手,超超高手!難得各位肯同我玩下,真係獲益良多。多謝各位。
多謝富師兄指教

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-6-27 01:38 發表
多謝今晚各位師兄指教!
多謝七刀師兄指教

今晚早D訓,準備聽日被揪喇  
成堆唔係乙組就丙組  

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 27/6/2015 23:55 發表
今晚早D訓,準備聽日被揪喇  
成堆唔係乙組就丙組  
Edward哥,今日你打那個比賽?会有丙及乙組高手……

引用:
原帖由 高飛貓 於 2015-6-25 16:12 發表
lwpong 係我見過既最好領隊。
我都係Iwpong旗下球員之一,貓貓師兄吾好溜咗我

絕食第 23 日。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

聽聞勁揪兄今日剎敵無數
本帖最近評分記錄
  • 勁揪俠 +6 胡亂發報未經當事人証實之傳聞 2015-7-13 17:52

引用:
原帖由 日本仔 於 2015-7-13 16:05 發表
聽聞勁揪兄今日剎敵無數
友啲咁嘅樹?

發新話題