發新話題

《被揪誌》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
C.Y.Paul 高手>>>>>>>>>>吹水

引用:
原帖由 日本仔 於 10/6/2015 17:05 發表
C.Y.Paul 高手>>>>>>>>>>吹水
日本高手,你搞錯了,小弟是低手中的低手.....
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

你地幾時得閒教我野?

回復 24# 的帖子

+1,小弟都要學嘢呀
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

回復 24# 的帖子

有人話你高手,仲要學
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

我乃樹....c.y paul 及 lwpong...首下敗醤

引用:
原帖由 kitkit003 於 2015-6-10 18:10 發表
我乃樹....c.y paul 及 lwpong...首下敗醤
唔係掛。。

引用:
原帖由 lwpong 於 2015-6-10 18:12 發表

唔係掛。。
還有荃灣區人稱...人稱胡七刀....七叔...

引用:
原帖由 kitkit003 於 2015-6-10 18:15 發表

七叔既...撥球利害...勁..人稱撥球大師.胡七刀

各位大大!我只係一個屎波佬,請放我一馬!

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-5-16 20:53 發表

在下敗績 5:11。喱 5 分,個人覺得係好有紀念價值,簡直可以話值得喺大家面前認下叻。

Hit Girl 真係好利害。客觀推段,在下應該一世都無可能超越佢。不過就係咁先更加成為咗我的追趕目標 ...
Hit Girl...
Sai

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-6-10 17:03 發表

小弟都經常輸比高手 lwpong......
我都聽聞lwpong富會長球技猛進,已經加入左高手行列

下次讓我10分

引用:
原帖由 pplady 於 11/6/2015 12:23 發表

我都聽聞lwpong富會長球技猛進,已經加入左高手行列

下次讓我10分
非常同意, 高手lwpong下次都要讓我10分........

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-6-11 14:17 發表

非常同意, 高手lwpong下次都要讓我10分........

你地認錯人了。。

大家咁講令在下覺得喱度係温暖大家庭...

我都覺得古怪架啦,明明惗住會被炒 0:11,點解無啦啦會有 8 大分。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

引用:
原帖由 kitkit003 於 2015-6-10 18:15 發表

抓刀打波

引用:
原帖由 勁揪俠 於 2015-6-5 22:38 發表
今日再遇 Hit Girl. 當然未有能力挑戰佢。反而係好搞笑我鷖到佢送生日禮物畀我,就係一個簽名球。佢應該係第一次幫佢球迷簽名。
追星行列

點解樓主無 update 戰績,是否太忙無打波?

回復 40# 的帖子

遲小小就會有

發新話題