發新話題

《被揪誌》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動

其實我停過兩年打波,上年年底再打,現在都係直板合適自己,在推擋各樣會比橫板快,而且近日對住個教練,學到嘢,仲可以重練。
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

既然帶咗頭笠都被 七刀 師兄認出咗,在下唯有解釋(掩飾)一下。

當然如常又係開頭趁亂搏到少少著數,然後又係好似去咗 澳門 輸到無錢買船菲返 香港 要瞓街咁。。。

而且因為軒涉到武林上一啲秘密所以詳情唔方便透露太多。真係想知請 PM 在下吧!實在抱歉,請師兄們見諒。

無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

師兄,太好了,努力!

回復 105# 的帖子

後面輸到傻,我係一開始就輸
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

勁揪師兄太客氣了!你真係打得幾好,多D約班師兄第一齊玩具

勁揪兄,期待下次輸比你。

TOM師兄,你未習慣我D節奏,打多幾場就完全吾同,有時間一齊硏究吓直板!

回復 110# 的帖子

好,大家咁話

好似好好玩咁

回復 112# 的帖子

你比隻手休息吓先啦

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2015-7-29 00:32 發表
好似好好玩咁
師兄,快D好噃,期待跟你再戰!

今有趣既,又私片唔搵我
cl cr 中直
donic 奧恰v1 中直

引用:
原帖由 tomlaw 於 2015-7-29 18:53 發表
今有趣既,又私片唔搵我
吾會,一定係圍嘔!

回復 116# 的帖子

好呀被人圍

圍嘔我?!
我打日直姐........
cl cr 中直
donic 奧恰v1 中直

回復 118# 的帖子

我都係中直姐

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-7-29 19:07 發表
我都係中直姐
我...都係..

引用:
原帖由 tomlaw 於 2015-7-29 19:02 發表
圍嘔我?!
我打日直姐........
朗師兄!鬼叫你個曰殺人無數,所以.....圍嘔就.......

日直........橫都玩下

你地要讓下我

發新話題