發新話題

《被揪誌》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 日本仔 於 13/7/2015 16:05 發表
聽聞勁揪兄今日剎敵無數
係呀,朝日新聞報導 揪官在大圍伏擊左兩個荃X高手……
本帖最近評分記錄
  • 勁揪俠 +6 胡亂發報未經當事人証實之傳聞 2015-7-13 17:53
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 日本仔 於 2015/7/13 16:05 發表
聽聞勁揪兄今日剎敵無數
江湖傳聞? 無咁既事。(近排睇咗 武則天) 邊個再傳就剪脷。
無忘初衷 (雖然仍是長期輕傷)

PAUL師兄,我出離自首,我比勁揪師兄執咗鑊金,勁揪師兄好波!

勁揪師兄,可以改標題《揪刀誌》

回復 84# 的帖子

有D咁嘅事,一定比同我打時更強 ,佢正手一定強咗,佢還是正膠?
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

,一句.......輸咗啦喇叭

我可以話佢係強敵
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)

勁揪兄,你簽名個N要改,高手,8月找一日打波。

TOM師兄,真係要小心勁揪師兄..............

回復 90# 的帖子

遇強越強

勁揪師兄打得幾好架!

7刀兄,上次同你打搶攻好快,一板衝爆我你都輸,我唔信。

死臭丸!笑咩........

引用:
原帖由 tomtom1995 於 2015-7-28 22:47 發表
7刀兄,上次同你打搶攻好快,一板衝爆我你都輸,我唔信。
我個日食咗藥!

回復 96# 的帖子

唔信,講真那天我好緊張 ,手腳全發硬。

師兄,放鬆!吾好咁緊張!

搵日我哋再玩!

回復 98# 的帖子

我而家打波對誰都會放鬆,唔會去多想去而去打好每波,我現在收咗力,仲磨擦多咗上台多咗。

回復 99# 的帖子

好呀。 ,更期待新生後的勁揪兄

發新話題