發新話題

《被揪誌》

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 03:36 移動
引用:
原帖由 日本仔 於 2015-7-29 19:13 發表
日直........橫都玩下
羅白頭,你都係曰直噃...........

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-7-13 16:56 發表

係呀,朝日新聞報導 揪官在大圍伏擊左兩個荃X高手……
哎呀..走寶添....
本帖最近評分記錄
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 q9450 於 3/8/2015 16:32 發表

哎呀..走寶添....
唔知幾時先有得睇暑期大片....揪官主演的伏擊(2)續集之再戰江湖
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 勁揪俠 於 28/7/2015 23:26 發表
既然帶咗頭笠都被 七刀 師兄認出咗,在下唯有解釋(掩飾)一下。

當然如常又係開頭趁亂搏到少少著數,然後又係好似去咗 澳門 輸到無錢買船菲返 香港 要瞓街咁。。。

而且因為軒涉到武林 ...
唔通有人收左$, 打假波.....
本帖最近評分記錄

回復 126# 的帖子

唔會,勁揪大俠真係高手,只係對手唔習慣
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

我都話我曾輸11:1
樊振東ALC 典馳40度 D05 (正反手貼滿連護邊193)
林高遠ALC TD V22extra
奧恰ALC 典馳40度 D05

勁揪師兄,快D開局,打返鑊金!

引用:
原帖由 ta40gt 於 2015-8-4 22:17 發表

勁揪兄做左明星!我要您簽名!
多謝R師兄送贈6星板,永遠不會忘記人家的恩惠。
多謝M師兄送贈波爾,永遠不會忘記雪中送5木2碳。

引用:
原帖由 kitkit003 於 2015-8-4 22:22 發表

笑咩吖,高班教練?

隻手仲未得,唉 .....

不過講真,Paul 哥守得真係幾穩
琴晚基本上每一分都至少5-6板

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 6/8/2015 13:22 發表
不過講真,Paul 哥守得真係幾穩
琴晚基本上每一分都至少5-6板
Edward哥,你太過獎了...
琴晚若不是你隻手受左傷,禾肯定守唔住.....

引用:
原帖由 ta40gt 於 4/8/2015 22:17 發表
支持......

回復 135# 的帖子

雖然琴晚隻手發唔到好多力,不過琴晚我對你果陣都有不停變節奏,拉完兩板拍一板,拍完又拉兩板再削下
但係都考你唔到,哈

引用:
原帖由 Edward_Chan 於 2015-8-6 16:26 發表
雖然琴晚隻手發唔到好多力,不過琴晚我對你果陣都有不停變節奏,拉完兩板拍一板,拍完又拉兩板再削下
但係都考你唔到,哈
啊...Edward師兄同波師兄偷跳,吾叫我地......

引用:
原帖由 ta40gt 於 7/8/2015 14:43 發表

啊...Edward師兄同波師兄偷跳,吾叫我地......
七刀師兄, 唔好意思!
因球局已夠人, 而且你實在超哂班, 我地怕悶親你姐....

朱細波師兄吾肯教我嘢!

引用:
原帖由 ta40gt 於 7/8/2015 15:03 發表
朱細波師兄吾肯教我嘢!
七刀師兄唔好講笑喇,禾係你面前只是一個打滴滴仔的小學生……

波師兄你打滴滴仔都咁勁...........

發新話題