55 123
發新話題

搵波友(1)

本主題由 (=^x^=) 於 2023-10-31 04:39 移動

搵波友(1)

本人60後,因工作,家庭關係,放棄了好多興趣,亦已經不多私人時間了。

昨晚有幸認識到新朋友,而且更給我機會一齊打波,感激。

另外發覺自己所謂球技係完全唔掂。

所以希望搵一些低手~低低手做朋友至在出汗做運動。歡迎我嗎?

我住深水埔區,打波地點九龍~沙田都OK。

北河街好多球局,你可以參加喎

回復 2# 的帖子

多謝師兄支持,不過我好屎,我驚執波多過打波

打波地點九龍至荃灣,我都仲緊執波。。

引用:
原帖由 lwpong 於 2015-5-5 11:33 發表
打波地點九龍至荃灣,我都仲緊執波。。
唔執波邊有波開

引用:
原帖由 日本仔 於 2015-5-5 11:52 發表

唔執波邊有波開
我打單球。打一球執一球,少林練步法。

引用:
原帖由 日本仔 於 2015-5-5 11:52 發表

唔執波邊有波開
日本仔。。

通常話自己仲執緊波果D, 都係高手, 大家請小心.....................
比賽從不介意勝敗,友誼第一,只求開心

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-5-5 14:43 發表
通常話自己仲執緊波果D, 都係高手, 大家請小心.....................
  I'm picking up balls too.

We may form a group called "ball pickers".

引用:
原帖由 獨孤 於 5/5/2015 14:49 發表

I'm picking up balls too.
又黎多一個高手..............

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-5-5 14:52 發表

又黎多一個高手..............
Everyone picks balls up unless you're a "harbor kid".

各位唔好齋吹,快d book 返個場開拖

引用:
原帖由 C.Y.Paul 於 2015-5-5 14:43 發表
Paul Paul

引用:
原帖由 日本仔 於 2015-5-5 15:25 發表

Paul Paul
Paul picks up balls. Rhymes.

引用:
原帖由 日本仔 於 5/5/2015 15:15 發表
各位唔好齋吹,快d book 返個場開拖
原來真係有外國勢力入侵左香港.............

咁熱鬧嘅。。
我可付責執波。。

Paul Paul 削球高手

~超級榮譽~

引用:
原帖由 閃人 於 5/5/2015 16:06 發表
Paul Paul 削球高手
閃人兄, 唔好反我啦.....

有空預埋我,初學執波。

55 123
發新話題